Back at Universeum

Hi!
Denna veckan har jag varit tillbaka på Universeum för att ha min sista praktik. Det har varit tidiga mornar och sena kvällar eftersom det tar runt en timme för mig att ta mig till Göteborg. Men det är det värt för jag verkligen trivs som fågeln i skogen där! (^ - ^)
 
Det är helt underbart att vara tillbaka och tråkigt att det redan är min sista dag imorgon. Jag hoppas verkligen att det inte är sista gången jag får privilegiet att "jobba" där, kanske att jag kan få en anställning i framtiden. Man kan ju iallafall hoppas! 
 
 
Bild på aporna från min instagram (@eliinpelin).
På bilden har de precis fått sin lunch, men för att göra det lite svårare och aktivera dem
gav vi dem maten i en låda med hål (det gröna ni ser på bilden)
 
 
Som sagt är det min sista dag imorgon. Då gör jag gymnasiearbetet som går ut på att jag ska vara djurvårdare för en dag. Jag ska sköta alla fåglarna, som om jag jobbade där, och visa att jag är "anställningsbar". För en stund sen gjorde jag klart planeringen skriftligt, jag har det i huvudet i normala fall, och kommer även göra en utvärdering imorgon. (^   ^) Det ska faktiskt bli roligt, även om det är lite nervöst!
 
Men nu ska jag åka iväg med mamma och pappa för att titta på det där stallet jag berättat om som de är intresserade av att köpa (vi åkte aldrig förra gången).
 
 
Bamse kramar från lilla mig ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback