Påsk bakning

Nihao!
Vips så var denna veckan förbi och jag har legat i influensan en hel vecka. (- _ -) Trotts det så är jag inte helt frisk ännu och kommer få vara hemma imorgon också. Jag hoppas dock på att kunna prepparera mig såpas att jag klarar av att åka till Nordens Ark på tisdag, det är ju sista veckan! Det känns verkligen hemskt att jag har missat nästan halva min praktik, men jag kan ju inte göra så mycket åt det. Hoppas på att skolan kanske kan komma med en lösning som inte infattar fler praktikveckor under sommarlovet. 
 
Jag är iaf mycket bättre nu och har faktisgt lyckats baka endel i helgen (med extra god hygien förståss).
På fredag åker vi iväg med husvagnen så jag kommer inte hinna baka något påsk-godis, flämt! Därför har jag bakat så mycket jag kan denna helgen och ska se om jag hinner baka något mer under veckan. Hitills har jag bakat bondkakor, påskkakor, drömmar och syltgrottor. För att det ska hålla sig så har jag fyllt frysen, hihi! (^  ^) 
 
Här kommer några Instagram bilder:
 
Bondkakor
 
 
Syltgrottor
 
 

4 sorter allt som allt, några kakor kvar att baka om jag ska nå mitt mål med 7 sorters kakor. (^  -  ^) Det ska bakas mördegskakor som ska stansas ut i roliga former och dekoreras, en engelsk fruktkaka och sen blir det nog något roligt med jordnötsmör också. Det är så roligt att baka!
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: MY VESTLUND '

MUMS!

2013-03-30 @ 13:52:21
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback