Roligt att få springa

Hi!
Jag har varit på rid-kurs hela helgen med Dokka. Det har inte varit någon internett täckning vid manegen och igår kom jag hem så sent att jag inte hann med att blogga. Dessutom har jag haft så kul att jag inte äns vill tänka på varken dator eller mobil, är det fler än jag som känner så ibland? (^ ^)

Första passet igår gick sådär. Dokka ville testa mig och jag blev lite små sur och då blir hon ännu mera tvär och jag ännu mera sur osv. Vi är lika envisa och tjuriga båda två, haha! (^ - ^) Men mot slutet på andra passet kände jag; nu vill jag bara låta henne få springa av sig utan att hon ska jobba. Jag ville få fram öronen på henne så jag började hejja på henne och prata med glad bebisröst, precis som när vi är ute i skogen och ska rejsa. Det fungerade! Både hon och jag fick ett bra avslut på dagen.

Idag fortsatte vi i samma stil och jag tror aldrig jag har lyckats få henne att springa så mycket som hon har gjort. Men det som gör att jag är nöjd och glad är för att Dokka har varit glad och tyckt det var roligt. Det är värt allt slit att få känna hur glad hon blir!

Bild från min instagram får det bli idag. (^_-)

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fin bild :)

2013-01-31 @ 22:52:40
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback