Helkul dag

Hejsan!
Det blev en jätterolig dag på Vattenpalatset tillsammans med korridor-tejejorna. (^  ^) Vi har hunnit med att träningssimma några längder i bassängen, basta både ångbastu och vanlig bastu och självklart simmat runt i äventyrsbadet och åkt rutchbanor ett antal gånger. Påvägen hem var vi allihopa helt färdiga och hela eftermiddagen har varit riktigt slö. Jag känner mig sådär härligt trött i hela kroppen efter en hel dags kul i vattnet. (^ - ^)
 
Kameran följde inte med, och jag tror ni förstår varför. Men det var så fint väder och vackert med snön utanför Vattenpalatset så jag kunde inte låta bli att ta några bilder med mobilen. 
 
 
 
 
Byggnaden på bilden är Vattenpalatset. De stor fönstren är in till äventyrsbadet
och man kan skymta den stora röda rutchkanan bakom träden.
 
 

Jag även hunnit med lite läxor nu på eftermiddagen. Det känns skönt för jag har hunnit jobba ikapp så mycket de senaste dagarna vilket gör att jag inte har specielt mycket läxor kvar nu, bara sånna man måste plugga in.
 
nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och hålla tummarna för att jag kanske får åka hem imorgon. Vi har ingen kemi på fredag och vår svenska lärare är sjuk vilket gör att vi kanske inte har några lektioner. Det beror på om det vill låta oss arbeta med svenska uppgiften, som jag redan är klar med, eller om de sätter in en vikarie. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback