Friends

Hejsan svejsan!
Äntligen har jag jobbat ikapp de lektioner jag missade i början av veckan, och jag har även hunnit med lite andra läxor.
Det känns skönt när man vet att man kan få koppla av och göra något annat en stund. (^  ^) 
 
Jag tänkte visa vad jag fick av mina söta vänner igår. I tisdags hade vi planerat att fira en sen jul med julklappsutdelning och mys, Jag var ju tyvärr inte här då så jag gav dem sina julklappar igår och fick mina. Många söta saker blev det;
 
 
 
 
Den söta panda ringen har Dessi gjort själv, visst är hon duktig? Jag fick även ett para varma och otroligt söta öronmuffar med katthuven av henne. Evelina hittade en K-pop butik i Australien så jag fick ett band till mobilen med Girls Generation, tjohoo!! Annie lyckades träffa mitt i prick med en rolig bok fylld med smarriga cupcakes recpet, så nu blir det att baka av! (^_-) Linnea hittade den perfekta anteckningsboken till mig och fina, fluffiga bollar att ha som brocher eller till att sätta i håret. 
 
Jag har verkligen världens underbaraste vänner, jag skulle inte klara en dag på Dingle utan dem. Vissa perioder kan det kännas tufft att åka upp till internatet men jag glädjs alltid åt att få träffa mina vänner. De gör så att jag kan fortsätta var jag.  
 
Ta vara på era vänner och visa dem hur mycket ni uppskattar dem, för vad skulle vi vara utan våra vänner?
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback