Fredags-mys

Hej Hej!
Home sweet home! Så känner jag just nu, haha! (^  ^) Det är alltid lika skönt att komma hem på fredagar och veta att man har hela helgen framför sig. Ännu bättre känns det när man får ett varm välkomnande av både Alfred och Keyla, men framför allt Keyla. Hon springer efter mig vart jag än går och vill bara att jag ska lyfta upp henne när jag först kommer hem, sen sitter hon och myser med mig i soffan och trycker sig tätt intill. Mattes älskling!
 
Svenska och kemi stog på schemat annars idag så det har inte hännt så mycket speciellt. Jag är rätt trött i huvudet känner jag, men det kanske inte är så konstigt när det är första veckan i skolan. (^_-)
 
 
Jag har ingen färsk bild att bjuda på så det blir en arkiv bild på mig och Dokka från när jag och Carro var ute och fotade i mellandagarna. 
 
 
 
Förresten, det blev Prometheus som vi såg på igår kväll. Det var ingen speciellt läskig skräckfilm på det sättet som jag tycker en skräckfilm ska vara, men det var en riktigt bra science fiction som jag kan rekomendera! (^ - ^)
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Inspire me, Darlin'

Himmel så söt du är <3

Svar: hihi, tack så mycket! (^ ^)
Elin Larsson Verta

2013-01-17 @ 00:42:33
URL: http://inspiremedarlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback