Sick of being Sick

Hej!
Den låga uppdateringen de senaste dagarna beror på att jag har blivit sjuk, igen. (-__-') Det började med illamående och magont, senare har feber tillkommit. Jag börjar bli rätt trött på att bli sjuk hela tiden, men jag försöker hålla modet uppe. Det finns ju inte så mycket man kan göra, bara vänta ut det och hoppas på att bli frisk.
 
Dagarna spenderas på soffan med mamma som fortfarande är sjukskriven efter sin operation. Hon mår mycket bättre men klarar inte av att jobba ännu. Ibland kommer Erik ner och gör oss sällskap, han har också drabbats av febern.
 
 
Sjuka familjen, haha! (^__-)
 
 
 
Follow on Bloglovin


TÄVLING - Tre personer vinner valfritt smycke från Becca Design

 
Nu har du chansen att genom min blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du t.ex. alla hjärtans dag-smycken, söta handgjorda smycken och trendiga accessoarer. Det finns ett stort utbud vilket gör att det finns något för alla! (^  ^)


Så här är du med och tävlar:

- Maila [email protected] med ämnet "Bloggtävling 2013"
- Skriv vilken produkt du skulle vilja vinna och länken till det här inlägget.
- Motivera varför du vill vinna just den produkten.
- Tre vinnare dras den 15:e februari - Lycka till!
 
Follow on Bloglovin


Roligt att få springa

Hi!
Jag har varit på rid-kurs hela helgen med Dokka. Det har inte varit någon internett täckning vid manegen och igår kom jag hem så sent att jag inte hann med att blogga. Dessutom har jag haft så kul att jag inte äns vill tänka på varken dator eller mobil, är det fler än jag som känner så ibland? (^ ^)

Första passet igår gick sådär. Dokka ville testa mig och jag blev lite små sur och då blir hon ännu mera tvär och jag ännu mera sur osv. Vi är lika envisa och tjuriga båda två, haha! (^ - ^) Men mot slutet på andra passet kände jag; nu vill jag bara låta henne få springa av sig utan att hon ska jobba. Jag ville få fram öronen på henne så jag började hejja på henne och prata med glad bebisröst, precis som när vi är ute i skogen och ska rejsa. Det fungerade! Både hon och jag fick ett bra avslut på dagen.

Idag fortsatte vi i samma stil och jag tror aldrig jag har lyckats få henne att springa så mycket som hon har gjort. Men det som gör att jag är nöjd och glad är för att Dokka har varit glad och tyckt det var roligt. Det är värt allt slit att få känna hur glad hon blir!

Bild från min instagram får det bli idag. (^_-)

Follow on Bloglovin


Evenstar

Konichiwa!
Jag fick åka hem igår! (^ - ^) Mamma kom och hämtade mig på torp. Hon, Erik och Elias hade varit och köpt en ny mobil till Erik (en Samsung Galaxy s3). Nu börjar jag bli riktigt sugen på att uppgradera till en nyare modell jag med, jag har ju en iphone 4 för tillfället som jag har haft i ett och ett halft år. Men jag ska försöka hålla mig ett tag till, kanske det blir en ny mobil till hösten. (^ ^)
 
Något annat som är nytt är ett hallsband som låg och väntade på mig när jag kom hem,
Evenstar. o(^  ^)o
 
 
 
 
 
 
 
Evenstar är hallsbandet som Arwen ger till Aragon i Sagan om Ringen. Självklart är det inte det riktiga hallsbandet jag har köpt, utan en kopia.
 
 Bild ur filmen.
 
 
Jag har länge velat ha ett och nu är det äntligen mitt! My precious, haha! (^_-)
 
Follow on Bloglovin


Helkul dag

Hejsan!
Det blev en jätterolig dag på Vattenpalatset tillsammans med korridor-tejejorna. (^  ^) Vi har hunnit med att träningssimma några längder i bassängen, basta både ångbastu och vanlig bastu och självklart simmat runt i äventyrsbadet och åkt rutchbanor ett antal gånger. Påvägen hem var vi allihopa helt färdiga och hela eftermiddagen har varit riktigt slö. Jag känner mig sådär härligt trött i hela kroppen efter en hel dags kul i vattnet. (^ - ^)
 
Kameran följde inte med, och jag tror ni förstår varför. Men det var så fint väder och vackert med snön utanför Vattenpalatset så jag kunde inte låta bli att ta några bilder med mobilen. 
 
 
 
 
Byggnaden på bilden är Vattenpalatset. De stor fönstren är in till äventyrsbadet
och man kan skymta den stora röda rutchkanan bakom träden.
 
 

Jag även hunnit med lite läxor nu på eftermiddagen. Det känns skönt för jag har hunnit jobba ikapp så mycket de senaste dagarna vilket gör att jag inte har specielt mycket läxor kvar nu, bara sånna man måste plugga in.
 
nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och hålla tummarna för att jag kanske får åka hem imorgon. Vi har ingen kemi på fredag och vår svenska lärare är sjuk vilket gör att vi kanske inte har några lektioner. Det beror på om det vill låta oss arbeta med svenska uppgiften, som jag redan är klar med, eller om de sätter in en vikarie. 
 
Follow on Bloglovin


Friluftsdag inomhus

Moshi Moshi!
Kan man ha friluftsdag inomhus? På vår skola kan man tydligen det, haha! (^ ^) Jag sitter på en buss påväg till Vattenpalattset i Vänersborg just nu där jag kommer tillbringa friluftsdagen tillsammans med mina vänner. Det ska bli jätteroligt och det är skönt med ett avbrott från allt pluggande. (^_-)

Eftersom jag skriver med mobilen får det bli en mobil-bild tagen ur bussfönstret. (^ - ^)

Follow on Bloglovin


Håltimma

Hello!
Efter lunchen skulle vi haft engelska idag, men när vi kommer till huvudbyggnaden står det på dörren att letkionen är inställd. (^  ^) Jättehärligt, nu har jag fått tid till att jobba ikapp matten lite mer! 
 
Snart ska jag gå till middagen, men först tänkte jag visa bild på mig idag. 
 
 
 
Tunika från Indiska
Hårband från Glitter
och handledsvärmarna har jag virkat själv. (^ - ^) De är varma och sköna att ha i vinterkylan. 
 
Follow on Bloglovin


Fysik

Hi!
Nu har jag haft fysiklektion och ska gå och äta. Tänkte bara lägga in en liten bild från vad vi gjorde på fysiken idag. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Ny-vaxad

Halli Hallå!
Måndag och ny vecka. Jag sitter på rummet och tar det lugnt för stunden. Just nu har vi inte så jättemycket läxor vilket gör att jag kan ta det lite lugnt. (^  ^)
 
Därför passade jag på att vaxa benen. På onsdag ska vi till vattenpallattset, det är friluftsdag, och jag vill inte komma med håriga ben. (^_-)
 
 
För att skona benen går jag i kjol.
De blir alltid så irriterade när jag vaxar dem (syns inte på bilden men de är rödprickiga)
 
 

Nu tror jag jag ska se om jag hittar något roligt att titta på,
kanske något program jag missat eller så. (^ - ^)
 
Vad gör ni idag?
 
Follow on Bloglovin


Todays Dress

Tänkte slänga in en bild på hur lilla jag klädde mig idag för att fira min lillebror. (^  ^)
 
 
 
Ny klänning från Rakuten, som jag också beställde boleron ifrån.
 
 
Follow on Bloglovin


Nybliven 15-åring

Hej svejs!
Vi överraskade min lillebror Erik igår. Det började med att mamma och han åkte och hämtade upp två kompisar till honom. Jag, pappa och Elias åkte i en annan bil. Sen åkte vi allihopa pluss Leif (min farbror), Cissi och Victor och bowlade. (^  ^) Efter det åkte vi vidare till glass cafét Lejonet & Björnen där vi hade beställt en glassbomb. Anledningen till varför vi överraskade honom med detta är att han fyller 15 år idag. 
 
Dagen slutade med att alla åkte hem till oss och åt tacos. Eriks kompisar sov sen över så de kunde lana under natten. 
 
 
 
 
Erik skär första biten av glassbomben.
 
 
Idag har vi haft släkt-kalas för att fira Erik. Min pressent till honom var att han i början av veckan fick bläddra igenom min tårtbok, som jag fick i julklapp, och bestämma vilken tårta han ville ha. Det blev en Kokos Tårta som jag fick dekorera hur jag ville. Den har jag bakat idag åt honom.
 
 
Fylld med kokos- och chokladmouse.
 
 
 
 
 
Grattis Erik! För mig kommer du alltid vara min LILLE bror,
hur stor du än kommer bli (han är redan längre än mig). (>.<)
 
Follow on Bloglovin


Mary Rose

Hi!
Vad lugnt och härligt den här fredagen började. (^  ^) Först hade jag en lite redovisning i Svenskan som gick jättebra, jag hann klart med svenska uppgiften vi fick på lekionen och på kemin fick vi dekorera vår egen tabell med kolväten. Alltså en lugn och härlig skoldag! 
 
Nu sitter jag hemma i soffan och ska strax äta middag. Idag blir det kyckling med ugnsbakade grönsaker och klyftpotatis. Mumms...
 
Men först tänkte jag visa bild på min nya bolero som kom på posten i helgen. 
 
 
 
 
 
Bolero: Mary Rose
Kjol: en liten butik på Marstrand
 
 
Boleron, pluss några andra plagg jag kommer visa när de används, beställde jag från en ny sida jag aldrig provat förut. Jag blev super nöjd med beställningen och kommer antagligen använda sidan igen. Klicka HÄR för att komma till sidan. (^_-)
 
 
Follow on Bloglovin


Friends

Hejsan svejsan!
Äntligen har jag jobbat ikapp de lektioner jag missade i början av veckan, och jag har även hunnit med lite andra läxor.
Det känns skönt när man vet att man kan få koppla av och göra något annat en stund. (^  ^) 
 
Jag tänkte visa vad jag fick av mina söta vänner igår. I tisdags hade vi planerat att fira en sen jul med julklappsutdelning och mys, Jag var ju tyvärr inte här då så jag gav dem sina julklappar igår och fick mina. Många söta saker blev det;
 
 
 
 
Den söta panda ringen har Dessi gjort själv, visst är hon duktig? Jag fick även ett para varma och otroligt söta öronmuffar med katthuven av henne. Evelina hittade en K-pop butik i Australien så jag fick ett band till mobilen med Girls Generation, tjohoo!! Annie lyckades träffa mitt i prick med en rolig bok fylld med smarriga cupcakes recpet, så nu blir det att baka av! (^_-) Linnea hittade den perfekta anteckningsboken till mig och fina, fluffiga bollar att ha som brocher eller till att sätta i håret. 
 
Jag har verkligen världens underbaraste vänner, jag skulle inte klara en dag på Dingle utan dem. Vissa perioder kan det kännas tufft att åka upp till internatet men jag glädjs alltid åt att få träffa mina vänner. De gör så att jag kan fortsätta var jag.  
 
Ta vara på era vänner och visa dem hur mycket ni uppskattar dem, för vad skulle vi vara utan våra vänner?
 
 
Follow on Bloglovin


I'm still alive

God kväll!
Jag tänkte bara titta in och slänga iväg ett snabbt litet inlägg för att visa att jag faktisgt fortfarande lever. (^  ^) Den här helgen har jag varit helt slut efter att skolan började igen förra veckan, så jag har bara slappat och tagit det lugnt.
 
Söndags natt blev jag dålig och spydde nästan vilket gjorde att jag var hemma och vilade i måndags.
Måndag kväll åkte mamma in till sjukhuset med magsmärtor vilket gjorde mig orolig. Inte fören runt klockan ett på natten fick jag ett besked om att mamma skulle stanna kvar på sjukhuset över natten för observation.
 
Därför sov jag inte mycket den natten och var hemma i tisdags med. Redan på tisdag eftermiddag kunde vi åka och hämt hem mamma. Hon har tydligen vätska som samlatts i magen efter den senaste operationen, men kroppen ska klara av att ta vara på det själv. Nu ska hon bara vara hemma och vila. 
 
 
Jag åkte upp till skolan imorse igen och är back on track. (^_-) Men nu känner jag att jag behöver krypa ner i sängen och bege mig till dröm-världen.
 
 
 
 
Sweet Dreams! <3
Follow on Bloglovin


Fredags-mys

Hej Hej!
Home sweet home! Så känner jag just nu, haha! (^  ^) Det är alltid lika skönt att komma hem på fredagar och veta att man har hela helgen framför sig. Ännu bättre känns det när man får ett varm välkomnande av både Alfred och Keyla, men framför allt Keyla. Hon springer efter mig vart jag än går och vill bara att jag ska lyfta upp henne när jag först kommer hem, sen sitter hon och myser med mig i soffan och trycker sig tätt intill. Mattes älskling!
 
Svenska och kemi stog på schemat annars idag så det har inte hännt så mycket speciellt. Jag är rätt trött i huvudet känner jag, men det kanske inte är så konstigt när det är första veckan i skolan. (^_-)
 
 
Jag har ingen färsk bild att bjuda på så det blir en arkiv bild på mig och Dokka från när jag och Carro var ute och fotade i mellandagarna. 
 
 
 
Förresten, det blev Prometheus som vi såg på igår kväll. Det var ingen speciellt läskig skräckfilm på det sättet som jag tycker en skräckfilm ska vara, men det var en riktigt bra science fiction som jag kan rekomendera! (^ - ^)
 
Follow on Bloglovin