Driving

Hej svejs!
Igår var jag ute och körde på vägarna. (^  ^) Vi körde en riktig slingeri-slok väg ut till Göksäter där jag köpte lite pyssel till kommande mobil-skal.
 
Det gick riktigt bra med körningen och jag börjar få kläm på svängarna och placering av bilen. Tur är vell det för imorgon börjar jag en veckas intensivkurs på körskolan. Lite nervöst är det men jag tror det ska gå bra.
 
Anledningen till varför jag valt intensivkurs är eftersom jag bor borta under veckorna (internat) så kan jag inte köra då. Därför kommer jag göra en intensivkurs nu under sport-lovet och en under påsk-lovet. Sen hoppas jag på att det inte ska ta lång tid innan jag har mitt körkort. (^ - ^) Jag fyller ju 18 om bara sex dagar! 
 
 
Så håll er borta från vägarna imorgon, jag ska ut och köra. Haha! (^_-)
 
 
 
Denna dagen har jag spenderat på akuten, och nej jag har inte krockat eller kört i diket. Mamma har fått ont i sin mage igen (hon opererades i December och det sammlas vätska under ärret/såret). Vi trode verkligen inte att det skulle ta så lång tid, vi fick sitta där i ca tre timmar. Hon är fortfarande kvar, de ska röntga henne och har därför kvar henne under natten.
 
Jag hoppas verkligen att det blir någon årdning på det den här gången, att de kan göra något så hon blir bättre. Hitills har de bara sagt att kroppen ska ta hand om det själv och hon får smärtlindring. (-_-)
 
 
Aja, nu ska jag gå och krypa ner i min mjuka nybäddade säng så jag orkar ta mig upp imorgon. 
Sweet Dreams <3
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback