18 åring med läxor

Hi!
Jag fyllde 18 år i Lördags! 8(^  ^)8  Mina kompisar kom och vi hade en tjejkväll nere i farmor och farfars hus (de är på Kanarieöarna). Jättemysigt var det med matlagning och dekoration av cupcakes. Som ni förstår fanns ingen tid till att sitta vid datorn och blogga, haha! (^_-) Några kompisar stannade kvar över natten.
 
Efter att alla hade åkt hem i söndags och jag hade städat undan och bärt upp allt till vårt hus igen tog jag en lång solskenspromenad i skogen med Alfred och Keyla. Det behövdes kan man säja, jag blir så uppiggad och glad av solen. (^  ^) 
 
 
Nu är lovet slut och det är tillbaka till skolan. Det innebär tonvis med läxor eftersom jag var sjuk så mycket innan lovet. Men det ska allt gå, även om jag känner mig ungefär såhär:
 
 
 
 
Något lugnt lov blev det ju inte för mig, men roligt var det ändå. Att plugga på körkortet är faktisgt inte så tråkigt, det var riktigt mysigt
och jag nästan läängtar till pås-klovet då jag ska plugga en vecka till! o(^ - ^)o 
Idag klarade jag ett av målen jag haft, köra hela vägen upp till Dingle! 
Det innebär att jag kört på motorväg för första gången och jag har även gjort min första omkörning. Tjohoo, vad bra det känns! Och roligt är det!
 
Jag riktigt länktar tills jag står där med körkortet i handen, förhoppningsvis är det inte långt kvar. (^_-)
 
 
Men nu ska jag promenera bort till kvällsfikat och ta en kopp grönt tee med honung innan jag går tillbaka och kryper ner i sängen med en bra bok. Det tycket jag att jag förtjänar. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback