Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Nu är Fysik- och matteproven avkalarade...

... bara samhällskunskapen, kemin, djurens biologi, historia och häst-proven kvar. + några inlämningsuppgiftet. 
 
Som ni kanske förstår har jag fullt upp och bloggen blir tyvärr drabbad. Nu har jag en liten lucka där jag kan få kolla igenom och uppdatera på datorn, annars sitter jag vanligtvis begravd i böcker och papper. Men det är så det är, det känns ändå skönt att få beta av bit för bit och känna hur läxorna krymper för varje sak man gör klart.
Som idag när jag lämnade in matte boken. Matte 2 är äntligen avklarat = ett ämne mindre! o(^   ^)o  
 
 
En sak som faktisgt är skönt med läxor och skolan är att man kan njuta så mycket mer när man sen är ledig och läxfri. Inget slår kännslan av att ha lämnat in alla läxor och inte har några prov inom den närmaste framtiden. Jag hoppas också på att jag ska kunna ha den kännslan efter nästa vecka. 
 
 
Här kommer några små skönhetstips från min smink-insperation Michelle Phan. Det finns fler saker man kan använda en sked till än att bara äta. (^_-)
 
 
 
 
 
Jag måste verkligen testa den sista, göra ett eget läppstift. (^ - ^)
Jag verkligen älskar att leka runt med olika läppstiftsfärger på sommaren och har länge letat efter en speciel nued färg som jag inte lyckas hitta. Kanske jag kan skapa den själv med hjälp av en sked?
 
Follow on Bloglovin


18 åring med läxor

Hi!
Jag fyllde 18 år i Lördags! 8(^  ^)8  Mina kompisar kom och vi hade en tjejkväll nere i farmor och farfars hus (de är på Kanarieöarna). Jättemysigt var det med matlagning och dekoration av cupcakes. Som ni förstår fanns ingen tid till att sitta vid datorn och blogga, haha! (^_-) Några kompisar stannade kvar över natten.
 
Efter att alla hade åkt hem i söndags och jag hade städat undan och bärt upp allt till vårt hus igen tog jag en lång solskenspromenad i skogen med Alfred och Keyla. Det behövdes kan man säja, jag blir så uppiggad och glad av solen. (^  ^) 
 
 
Nu är lovet slut och det är tillbaka till skolan. Det innebär tonvis med läxor eftersom jag var sjuk så mycket innan lovet. Men det ska allt gå, även om jag känner mig ungefär såhär:
 
 
 
 
Något lugnt lov blev det ju inte för mig, men roligt var det ändå. Att plugga på körkortet är faktisgt inte så tråkigt, det var riktigt mysigt
och jag nästan läängtar till pås-klovet då jag ska plugga en vecka till! o(^ - ^)o 
Idag klarade jag ett av målen jag haft, köra hela vägen upp till Dingle! 
Det innebär att jag kört på motorväg för första gången och jag har även gjort min första omkörning. Tjohoo, vad bra det känns! Och roligt är det!
 
Jag riktigt länktar tills jag står där med körkortet i handen, förhoppningsvis är det inte långt kvar. (^_-)
 
 
Men nu ska jag promenera bort till kvällsfikat och ta en kopp grönt tee med honung innan jag går tillbaka och kryper ner i sängen med en bra bok. Det tycket jag att jag förtjänar. 
 
Follow on Bloglovin


Riskettan klar

Halloj!
Nu var jag klar med min vecka på körskolan och det känns som jag har lärt mig en hel del. (^  ^) Körningen går bättre och teorin har satt sig mer än innan.
 
Idag hade jag riskettan som är en teorilektion där man diskuterar olika risker i trafiken så som alkohol, droger och trötthet. Nu får jag försöka hålla igång kunskaperna själv och övningsköra så mycket jag kan när jag är hemma tills det är dax för min nästa intensiv-vecka, veckan efter påsk. 
 
 
Bild på dagens outfit:
 
 
 
Keyla var på gos-humör så hon fick vara med på ett kort. (^ - ^)
 
 
 
Nu ska vi alldeles strax äta. Eftersom jag fyller år imorgon så har vi varit hos fiskbilen där jag fick peka ut vad jag ville ha, fisk- och skaldjursälskare som jag är. Så det blir skaldjurspaté, lyxpaté, lax-cheesecake, varmrökt lax och räkor. Nomnomnom....
 
Follow on Bloglovin


Körskola hela veckan lång

Moshi Moshi!
Det har gått bra på körskolan idag också, för varje dag blir min körning och teori kunskap bara bättre och bättre. Övning ger färdighet. (^ - ^) 
 
 
Jag har inte hunnit med så mycket annat idag, jag och Carro åkte in till körskolan så vi var där runt tio och sen åkte vi därifrån halv tre. När jag kom hem blev det lite läxläsning, en härlig dusch och sen körde jag ner till Leif och Cissi och tog en kopp kaffe. (^  ^) Trots att det inte hänt så mycket har det varit en bra dag.
 
Det har varit skönt att Carro också har pluggat körkort denna veckan så vi har kunnat göra det tillsammans. Det blir så mycket roligare om man är två.  
 
 
Såhär ser jag ut idag:
 
 
 
 
 
 
Det blir endel gamla kläder eftersom jag inte har råd att köpa nya kläder hela tiden. Men jag försöker att variera så jag kombinerar dem på olika sätt varje gång. (^_-) 
 
 
Follow on Bloglovin


Day with a friend

Nihao!
Jag sitter i TV-soffan och myser med bästaste Carro. Det blir mysig sova över kväll så åker vi till körskolan tillsammans imorgon. (^ - ^)

Körlektionerna gick jättebra idag och teorin bara på så jag har fått gjort en hel del idag känns det som. Sen kom Carro och vi gick och tog en fika och strosade runt lite.

Jag passade på att gå till biblioteket och skriva ut några affisher som jag sen satte upp. (^_^)y Hjälper Seremedy lite, ett super bra band som består utav Seike, Yohio, Jenziih, Ray och Linder.

Har ni inte hört dem tidigare tycker jag ni ska lyssna på deras låtar. De är verkligen jättebra!Follow on Bloglovin


Vinter vitt

Hej Hej!
Oj, vad lat jag blev när det blev dax för läxor. Jag tog mig igenom fysiken, sen åt jag och mamma lite sill och ägg. Mumms... (^  ^) Fisk och skaldjur i alla dess sorter är det bästa som finns! Sen blev det även en titt på senaste avsnittet av Vampire Diariers, världens bästa serie! Dreggelvarning, haha! (^_-)
 
Här kommer två bilder på dagens outfit. 
 
 
 
 
 
 
Tröjan är gammal och kommer från Lindex. 
Vita jeans från Gina Tricot.
 
 
Follow on Bloglovin


Ny hårfärg

Hi!
Det har gått jättebra på körskolan hitills! (^  ^) Igår var vi och hämtade mamma på sjukhuset efter att jag hade kört och pluggat vilket gjorde att jag inte kom hem förän sent. Mamma har fått tid då hon ska in till sjukhuset på ännu mer undersökningar, de har tagit röntgen och ska överlägga om vad som kan vara felet. Men det är inte förän på måndag. 
 
Trotts att jag kom hem sent igår så började jag tona håret. (^ - ^) Jag har länge velat ha orange hår men mitt hår var för mörkt för att kunna få den färgen jag vill ha. Jag har inte velat bleka det eftersom det sliter så på håret och har därför väntat. Men när vi var och handlade i helgen hittade jag en toning som gör håret ljusare. Så nu har jag ljusare hår och kommer antagligen färga det mer oranget om 1-2 veckor. 
 
 
 
Tyvärr syns inte skillnaden så mycket på bilderna nu, men det är mycket ljusare och lite orangare nu är tidigare. Det syns bäst på bilderna till höger. (^_-)
 
 
Nu ska jag försöka mig på lite mer plugg, körskola och fysik står på scheamt. Inget lov här inte! 
 
Follow on Bloglovin


Driving

Hej svejs!
Igår var jag ute och körde på vägarna. (^  ^) Vi körde en riktig slingeri-slok väg ut till Göksäter där jag köpte lite pyssel till kommande mobil-skal.
 
Det gick riktigt bra med körningen och jag börjar få kläm på svängarna och placering av bilen. Tur är vell det för imorgon börjar jag en veckas intensivkurs på körskolan. Lite nervöst är det men jag tror det ska gå bra.
 
Anledningen till varför jag valt intensivkurs är eftersom jag bor borta under veckorna (internat) så kan jag inte köra då. Därför kommer jag göra en intensivkurs nu under sport-lovet och en under påsk-lovet. Sen hoppas jag på att det inte ska ta lång tid innan jag har mitt körkort. (^ - ^) Jag fyller ju 18 om bara sex dagar! 
 
 
Så håll er borta från vägarna imorgon, jag ska ut och köra. Haha! (^_-)
 
 
 
Denna dagen har jag spenderat på akuten, och nej jag har inte krockat eller kört i diket. Mamma har fått ont i sin mage igen (hon opererades i December och det sammlas vätska under ärret/såret). Vi trode verkligen inte att det skulle ta så lång tid, vi fick sitta där i ca tre timmar. Hon är fortfarande kvar, de ska röntga henne och har därför kvar henne under natten.
 
Jag hoppas verkligen att det blir någon årdning på det den här gången, att de kan göra något så hon blir bättre. Hitills har de bara sagt att kroppen ska ta hand om det själv och hon får smärtlindring. (-_-)
 
 
Aja, nu ska jag gå och krypa ner i min mjuka nybäddade säng så jag orkar ta mig upp imorgon. 
Sweet Dreams <3
Follow on Bloglovin


Meteor i Ryssland

Hi!
Jag satt just och kollade på nyheterna, vilket inte händer så ofta. Då fick jag se något som fick mig att spettsa öronen, en meteorit har slagit ner i Ryssland inatt! (o.O)
 
Meteoriten slog ner någon gång inatt i centrala ryssland och bara några minuter därefter kom en tryckvåg som skadade många människor. Folk såg ett ljussken som fall ner på jorden och många gick ut för att titta vad det var. Sen kom ljudvågen som krossade fönsterrutor vilket gjorde att många har fått skärskador. Vittnen säjer att de trodde ett krig hade brytit ut. 
 
 
 
 
 
Det är mycket ovanligt att en meteorit slår ner som skapar en sådan ljudvåg att någon skadas. De uppskattar att den som träffade Ryssland inatt var mindre än 10 meter i diameter innan den träffade jorden.
 
 
Ni kan hitta mer info om händelsen på de lokala tidningarnas hemsidor. (^_-)
Follow on Bloglovin


Hair style

Hej svejs!
Jag mår bättre idag så jag var med mamma och pappa en sväng till uddevalla. Men efter att ha gått och mat-handlat inne på torp började yrseln komma igen. (>.<) Så det blir att ta ledigt denna helgen och ta det lugnt. 
 
Jag har nyligen börjat följa en ny blogg som jag blivit otroligt förtjust i tack vare alla söta hair tutorials. Bloggaren heter Violet LeBeaux och bor i Melbourne. I hennes blogg kan man hitta pasteller, stilen hime gyaru (japansk prinsess-stil), hår, mängder av rosa och mycket mer. En socker sööt blogg som inspererar mig till att prova nya hår-uppsättningar. Ni hittar hennes blogg HÄR.
 
 
Här är hennes senaste video som visar hur man gör en fläta med hästsvans på sidan.
 
 
 
 
Visst är hon söt?
 
Follow on Bloglovin


Happy Valentines Day

 
Glad alla Hjärtans dag allihopa!
Jag har tillbringat dagen med att klippa och klistra recept i min scrapbook-kokbok. (^  ^)
 
Jag säljer ju GT på helgerna för att få ihop pengarna till min språkresa i sommar. Det innebär att jag får roliga bilagor som blir sålda och i bilagorna finns det alltid massor av goda recept. Därför började jag klippa ut de recepten jag tycker låter goda och skaffade en bok att klistra in dem i. (^_-)
Nu är första boken full men jag har en hel hög av recept kvar, så det blir att shoppa en ny bok när jag får chansen.
 
 
 
 
Annars har jag mått rätt bra idag. Det var bara en gång som jag blev darrig igen och yr. Mamma tycker vi ska börja hålla koll på min blodsocker halt för att se så att det inte har med det att göra. Det kanske inte är en så dum idé. 
 
 
Alla hjärtans dag var det ju, och singel som jag är finns det ingen speciell att fira fira det med. Det blir därför mys med familjen, jag har bakat en kladdkaka gjord på vitchoklad och mamma har testat ett nytt och snabbare recept på kanelbullar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Sims time

Hi!
Jag har haft fullt upp med läxor de senaste dagarna. Det är ju så det är när man har varit sjuk. Men gissa vad, jag är hemma igen och sitter sjuk på soffan. Denna gången fick jag iaf med mig läxor hem så jag har kunna göra lite läxor när hjärnan tillåter. 
 
Igår kväll skulle Evelina och Linnea ta en promenad runt tosse-kulle så jag tänkte att det kanske kunde vara bra för mig att följa med och komma ut en stund, ett break från läxorna. Tanken var god men ressultatet blev inte så bra. (-_-)
 
När jag kom tillbaka till rummet blev jag alldeles yr och darrig och var tvungen att lägga mig ner. Efter en liten stund började jag kallsvettas och mådde inte alls bra. Det gick över efter ett tag men jag var fortfarande darrig och det slutade med att pappa fick komma upp och hämta mig. 
 
Idag mår jag bättre men har haft lätt magkattarr på morgonen och är otroligt trött. Det känns så typiskt eftersom jag  äntligen hade börjat få stuktur på allting och började komma ikapp. Men sånnt händer, nu får jag försöka så gått det går hemmifrån.
 
Arkivbild från 2011
 
 
Follow on Bloglovin


Back from the dead

Hej svejs!
Jag sitter på rummet i Dingle just nu. Precis, jag är tillbaka igen! (^__-) Febern har lagt sig och jag är i skolan och ska kämpa sista veckan innan lovet för att ta igen allt som jag har missat. Men det ska nog gå bra tillslut!
 
 
Jag tänkte bara slänga in ett snabbt blogginlägg innan jag kryper ner i sängen.
Det får bli två bilder från min instagram så att det inte blir ett allt för kort och tråkigt inlägg. (^ - ^)
 
Detta bakade jag i helgen med tanke på vad det är för dag imorgon. 
 
 
Under jäsning...
 
 
 
 
 
 
Hemmabakta semlor med egengjord mandelmassa är bara så gott! Mycket bättre än de köpta semlorna, även om köpta också är försvinnande gooda. (^   ^)
 
 
 
Sweet Dreams! <3
 
 
Follow on Bloglovin


Michelle's Januari Favoriter

Hej Hej!
Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. (-__-) Just nu känner jag mig rätt okej men det kan bero på att jag tog en tablett för en stund sen. 
 
Det händer inte så mycket under dagarna, därför blir det låg uppdatering. Jag var med mamma i manegen både lördags och söndags med Dökkvi och Safir. Vi lät dem springa av sig lite och mamma körde lätt markträning. Jag stog mest och titta på men det var roligt ändå att komma hemmirfrån. (^  ^)
 
Jag tänkte bjuda på en video från min insperation, Michelle Phan, när det gäller smink och skönhetstips. Den här videon gav iaf mig lite insperation. (^_-)
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Terra Nova

Hello!
När man är sjuk finns det ju inte så mycket annat att göra än att kolla på film efter film på soffan, om man inte vill zappa runt mellan alla kanaler (som oftast inte har så mycket att komma med). Eller så kan man göra som jag har gjort, kollat klart en hel serie box. (^  ^)
 
Serien heter Terra Nova och har gått på TV under 2012. Vi lyckades sätta på TV:n en gång när serien gick men den var mitt i säsongen då. Den verkade så bra att vi leta reda på boxen och köpte den. 
 
 
 
 
Terra Nova är latin och betyder Det nya landet, vilket passar väldigt bra på den serien.
 
Familjen Shannon lever år 2149 då vår planet är döende. Man kan inte gå ut utan att använda gasmask och de flesta har aldrig äns sett himlen. Forskare har hittat ett sätt att kunna resa tillbaka i tiden, fast till en annan tidzoon (hade man rest tillbaka i samma tidzoon hade allt man gjorde ändrat framtiden). Folk har börjat evakueras till denna plats som de kallar Terra Nova, 85 miljoner år tillbaka i tiden då dinosaurierna levde på jorden.
 
I Terra Nova försöker människorna att göra allt rätt från början och ser det som en ny chans att få tahandom vår planet på rätt sätt. Elisabeth Shannon lyckas få ett jobb som doktor i Terra Nova vilket gör att hon och familjen lyckas få evakueras dit. Man får under seriens gång följa livet i Terra Nova då de stöter på nya problem och nya arter av dinosaurier. När man väl har åkt till Terra Nova finns ingen återvändo...
 
 
 
 
Jag föll pladask för den här serien, den är otroligt spännande och bra! Den påminner lite om Jurassic Park imellanåt, kanske för att båda innehåller dinousarier. (^ - ^)
 
Värd att se! 
 
Follow on Bloglovin