Djurhusturen klar

Hej svejs!
Jag gjorde sista passet i djurhuset imorse. Då var det matning av alla sköldpaddor och lite mjölmask och annat gott till boxsköldpaddorna och skäggagamerna. Man brukar inte utfordra vattensköldpaddorna varje dag, utan vi gör det tre dagar i veckan. Då tar vi upp alla sköldaddorna ur dammen och lägger dem två och två i vattenfyllda plastbackar där vi lägger i mat. De får sedan ligga där i några timmar så de får tid på sig att äta upp allt. (^    ^) 
 
Jag tycker det är jätteroligt att mata dem, men det tar tid. Roligast är när man slänger i mjölmask eller zophobas, sköldpaddorna verkligen älskar det. Jag minns när jag tyckte mjölmaskar var äckliga, men efter att ha matat sköldpaddorna med mjölmask en gång så tyckte jag inte alls de var lika äckliga längre. Hihi! (a)
 
 
Arkiv bild på mjölmask.
 
 
 
 
Imorgon har jag inga lektioner så då ska jag ta en välförtjänt sovmorgon. Jag behöver få sova ut nu när efter en rolig vecka i djurhuset. På samma gång som det är roligt är det krävande och tar på krafterna. Krafter som jag behöver till imorgon kväll då det är julmarknad här i Dingle. o(^  -  ^)o  Jag kommer då, tillsammans med två klasskamrater, sälja hemabakta hundkex vi har bakat. Vi kallar oss Inu Candy (Inu = hund på japanska), kom gärna förbi om ni är i närheten! 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback