Sayonara

Hello!
Nu är min fantastiska resa till Japan nästan slut. Imorgon bär det av mot flygplatsen, vilket känns både tråkigt och bra på samma gång. Det kommer kännas väldigt konstigt att lämna Japan eftersom det har blivit endel av min vardag och som mitt hem. Men som man alltid säjer "borta bra, men hemma bäst". Det ska trotts allt bli skönt att få komma hem till Sverige igen och tanken på att kunna komma tillbaka till Japan gör att det känns rätt okej. 
 
Skoldagen började med att repetera och sen spela upp våra draman. Det var som vårt "examen-prov" för att visa vad vi lärt oss. Min grupps drama kändes rätt så simpelt jämfört med de andras, men jag är ändå rätt nöjd. (^  ^) Jag hade ju som sagt inga förkunskaper när jag kom hit, bara vanliga små ord.
 
När det var dax för den sista lunchen bestämmde jag och en kompis att slå på stort. Vi gick till varenda convenience store som finns på den gatan vi normalt går till och har lunch. Sen shoppade vi loss bland sötsaker och annat gott. (^ - ^)
 
 
Den här säljer de, färska och varma, framme vid kassan.
Jag har varit nyfiken på detta länge så idag passade jag på att testa.
Det smakar som en korv inbakad i sockerkaka. Konstigt nog var det jättegott!
 
 
 
Här slår man på stort med cheese cake, någon kaka med grönt tee och söta-röda bönor,
blåbärssoppa, caffe latte med tiramisu smak, annanas och blåbär. 
Efter att ha ätit korv-sockerkakan och frukten var jag så mätt att jag inte orkade med det andra, hihi!
Det sparade jag till mellanmål lite senare istället. (^  ^)
 
 
 
Efter lunchen hade vi vårt förväl party. Först blev vi alla uppropade en och en och fick komma upp och hämta ett diplom och en liten bok med bilder från hela resan. Rektorn höll tal och sen var det dax att leka en lek. Under lekens gång fick man berätta om sitt bästa minne från Japan. Det var svårt att välja ett men det jag valde att berätta om var mötet med nya vänner. Jag har fått så många nya helt underbara vänner, några lite mer än andra. Jag kommer verkligen sakna dagarna med dem jättemycket.
 
Efter leken serverades sötsaker och alla fick gå runt och skriva hällsningar till varandra längst bak i foto-boken. När lärarna sen höll tal brast det för mig, då kom tårarna. Men det var inte bara jag som grät, de flesta av lärarna hade svårt att prata och många andra elever grät också. Jag är så tacksam för hela den här resan! Thank you everybody for everything. This trip has been amazing and I never going to forgett it!!
 
 
 Jag har precis fått mitt diplom från rektorn och får nu en kram av min lärare.
Tack Kuu för bilden!
(^_-)
 
 

Efter skolan åkte jag direkt hem för att packa ner det sista i mitt handbagage. Jag fick sen en underbar sista måltid med familjen, det blev tempura. 
 
 
Tempura (friterade grönsaker), ris, bönor och en soppa med tofu.
 
 
 
Jag gillar Fumi-sans pumpa så mycket att hon hade gjort det idag speciellt för mig. 
De är så snälla!
 
 
 
Jag köpte en bukett med blommor påväg hem från skolan
som tack för att jag fått bo hos familjen Fujino.
 
 
 
Senare gjorde de pannkakor.
 
 
 
Min pannkaka med mörk choklad, vaniljglass och grädde. Yummie!!
 
 

Jag kommer sakna familjen Fujino jättemycket! De har verkligen tagit hand om mig och fått mig att känna mig som hemma. Jag kunde inte fått en bättre värdfamilj! Arigato gozaimasu!
 
 
Nu ska jag krypa till kojs, mitt tåg går 04:56 imorgon så jag ska upp tidigt. (^_-) Nästa gång ni hör från mig är jag antagligen tillbaka i Sverige. 
 
Sweet Dreams ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Din hy ser perfekt ut! Har du någon speciell rutin eller något?

Svar: Tack, hihi! (*^ ^*) Min dagliga rutiner består av att tvätta ansiktet morgon och kväll med aloe vera rengöringsmjölk och smörja in med återfuktande kräm efteråt. Sen försöker jag peela ansiktet minst en gång i veckan. Det är mina rutiner, annars dricker jag mycket vatten också som kanske gör sitt. (^_-) Men självklart får jag också finner imellanåt.
Kram på dig <3
Elin Larsson Verta

2013-08-04 @ 08:37:35

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback