Nakano Broadway

Konnichiwa!
Jag har haft min sista japanska lektion idag. (-_-) Det kändes konstigt och tråkigt, jag vill lära mig mer!! Det vi gjorde idag var att repetera allt vi lärt oss. Sen parades vi ihop i grupper och tillsammans fick vi skriva en konversation som vi ska spela upp inför alla andra imorgon. Alla grupper kommer alltså att spela upp varsitt litet drama på japanska. (^  ^) Vi får vell se hur det går, jag är inte speciellt bra på att prata inför människor. Som tur är ska jag inte säja jättemycket, så det ska nog gå bra.
 
Dagens lunch blev på en resturang som jag åt på första dagen i skolan här i Japan. De har väldigt god mat så det gäller att passa på nu när jag snart ska åka hem till Sverige igen. 
 
 
Ramen med biff, bambuskott, nori och någon annan grönsak som jag inte är säker på vad det var.
Gott var det iaf, och mättande!
 
 

Efter lunch var det dax för vår sista utflyckt, Nakano Broadway. Nakano Broadway är en stort köpcentrum som säljer mycket saker från den Japanska kullturen så som t.ex. manga, anime, figures m.m. De hade också väldigt många "vanliga" affärer med kläder och annat smått och gott.
 
Jag och några kompisar hittade med en gång en jättestor 100 yen butik (allt kostar 100 yen) som vi tillbringade den mesta av tiden i. Jag lyckades hitta några böcker för barn där man lär sig katakana och även en affish med hiragana. (^ - ^) Så nu kan jag fortsätta träna i Sverige. 
 
 
 
 
Lite smink jag också införskaffade idag. 
Ögonskugga, eyeliner med en grå och en vit sida och limm till mina lösögonfransar.
 
 
 
Jag i nya kläder köpta i Harajuku, Lis Liza.
 
 
Idag kanske jag kan lyckas komma i säng lite tidigare också, klockan har inte hunnit bli allt för mycket ännu. Imorgon är det förväl party och jag kommer också ha med min stora resväska till skolan för att slippa släpa den på tåget lördag morgon. Så jag har alltså packat det mesta redan ikväll och jag tror faktisgt jag har lyckats få ner allt. (^-^)y Det är lite små saker som ska ner imorgon bara, som t.ex. smink efter att jag använt det, linsvätska och andra nödvändigheter. 
 
Det känns sorgligt att jag snart kommer lämna Japan, men samtidigt saknar jag alla där hemma. Blandade kännslor med andra ord, jag vet inte riktigt om jag ska gråta eller vara glad. En sak är säker iaf, det är inte sista gången jag är i Japan! (^_-)
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback