Bättre

Hello!
Jag mår mycket bättre idag, det känns som febern är borta och magen är på min sida igen. (^_-) Tyvärr så är det ingen idé att åka upp till skolan eftersom jag inte har någon lektion imorgon. Jag är redan klar med svenskan och kemin är inställd.

Men då kan jag följa med mamma och köpa del två i Elias, min lillebror, födelsedagspresent. Han fyller år på lördag och idag var vi och köpte del ett i presenten. Det går inte att förklara på ett bättre sett eftersom jag inte kan skriva för mycket utifall han skulle få lust att läsa min blogg. Men ni kommer få veta mer på lördag, det är nämligen en väldigt rolig present han ska få. (^ ^)

Nu när jag har varit hemma i flera dagar börjar det bli tråkigt att bara titta på film efter film. Därför plockade jag fram mina gammla kolpennor igår och målarblocket. Ressultaten.




Vad tycker ni? Ingen picasso direkt men ändå rätt okej. Jag hade glömt bort totalt hur roligt det är att måla, särskilt med kolpennor. (^_^)


Nu blir det mat.

Follow on Bloglovin


På soffan

Hej!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, som ni förstår är jag fortfarande sjuk. Det finns inte så mycket roligt att skriva om då, vem vill läsa om mitt magont. Haha! Nu ligger jag på soffan och gör inte specielt mycket, bara tar det lugnt.

Alltid roligt med bilder så här kommer en från när vi var på Vänersborgs Camping. (^ ^)




Follow on Bloglovin


Drabbad av sjukdom

Hi!
Det blev ingen skola för mig idag. Igårkväll började jag få ont i magen, nästan som när jag hade magkatarr. Det gick inte över under natten så imorse hade jag fortfarande ont. Nu verkar det även som jag har åkt på feber. (>.<)

Men men, det finns inte så mycket man kan göra. Bara att vila och hoppas det blir bättre snart. Lite uppiggande var det när posten kom med ett roligt brev till mig. Jag har vunnit ett presentkort på H&M för 250kr i tävling från GT. (^ ^) Tjohoo!





Undra vad man kan hitta för roligt för det...

Follow on Bloglovin


Alla mammors dag

Hello!
Har ni haft en trevlig morsdag? (^ ^) Det har iaf jag.
Solen har skinit och jag har suttit och pluggat samtidigt som jag fick lite färg på benen. Det har annars varit en såndär lung och härlig dag med fika hos farmor och grillning nu på kvällen. Jag har även hunnit med att baka en tårta till mina fina mamma. Den ska vi mummsa på lite senare. (^_^)


Arkiv bild.
En likadan tårta som denna (choklad och apelsin med mandelmassa)
blev det den här gången. Mamma blev så förtjust i den sisst jag bakade den.

Nu blir det att packa väskan inför veckan. Kom precis på att jag helt glömt bort det, hihi. (A)
Men först: GRATTIS MAMMA! Du betyder allt för mig. <3

Follow on Bloglovin


Eurovision

Hej!
Efter att vi hade ätit smörgåstårtan kom min farbror och hans tjej på en fika. Vi bestämmde då att vi skulle cykla över till honom nu på kvällen och titta på Eurovision song contest. (^ ^)

Det är precis det vi har gjort nu också. Jag sitter i hans uterum nu och smuttar på en sprite med hallon i. Snart är det dax att hejja på Loren. Hur tror ni det kommer att gå??

Follow on Bloglovin


Smörgåstårta

Hello!
Jag sitter och lyssnar på musik i solskenet. För en stund sen firade vi lite här hemma med smörgåstårta. Vi hade en förstart på morsdag och att mamma har fått flera jobberbjudanden. (^ ^) Älskar dig mamma, sa ju att du är bäst!





Smörgåstårtan köpte vi från fiskbilen i Stenungsund efter att jag varit på återbesök med mina linser. Nu har jag iaf beställt linser så jag kommer fortsätta, och tårtan var super duper good! (^_-)

Men nu får jag gå ut och stor städa hos kaninerna.

Follow on Bloglovin


Favori i repris

Nihao!
Phu, då var man hemma igen. Lika varmt och härligt idag, jag hörde tillochmed att det har varit rekord varmt i trollhättan idag för att vara maj (28,7 grader). (^ ^) Detta är verkligen min årstid.

Här kommer bild på lilla jag i favorit klänningen.





Uppdatering: Kom på att jag är hemma igen, där min kamera har varit under veckan. Så här kommer en lite bättre bild också. (^_-)



Follow on Bloglovin


Läxläsning, nja

Hi!
Det blev visst lite ändrade planer, haha! (^ ^)





Vi gick ut och satte oss i gräset med några kompisar. Linnéa, vår granne fyller år på lördag så vi firade henne lite idag. Grattis i förskott kära granne! Vi gjorde endå ett tappert försök att läsa lite läxor, men det var mycket roligare att busa med Dotties hund Chessa eller ha gräsbollskrig, haha!

Follow on Bloglovin


Animals

Halli Hallå i solen!
Jag har varit i djurhuset och svettats hela eftermiddagen. (^ ^) Vi har städat och grejjat hos reptilerna, som ska ha tropiskt klimat vilket är väldigt varmt. Men det har varit jätteroligt så mig gör det inget, och en glass på fika-rasten var inte dum. (^_-)








Lyfter man på ett av husen till leopardgeckosarna kan man hitta det här.









Den nya killingen i djurhuset. Visst är den söt??



Nu blir det lite läxor och sen städning med lite packning. Imorgon är det fredag! (^_^)

Follow on Bloglovin


Sopgumma

Hi!
Jag har fått en lite tidigare rast idag. (^ ^) Första lektionen var jag nere i hundstallet på hundinriktiningen. Jag och två kompisar fick gå ut och sköta "sop-rundan", vilket innbär att vi tömmde alla soptunnor där man slänger sina bajspåsar. Inte värdens roligaste jobb direkt, men någon måste ju göra det. (^_-) Och vädret kan man inte klaga på, lika varmt och härligt idag med.

Sen har jag även fått rita ett hunstall enligt jordbruksverkets regler. Det var faktisgt roligt och väldigt intressant att veta vad det är man ska tänka på för att det ska bli så bra och praktisgt som möjligt. Och när man inte har någon budjet att tänka på så blir det dubbelt så roligt.




Glad i solskenet! (^_^)


 När Evelina kommer är det dax för lunch. Idag blir det soppa, men efterrätt. (a)

Follow on Bloglovin


Pyssel, pyssel

Moshi Moshi!
Åh, vad härligt det är med sol och värme! (^ ^) Ännu en dag där man tar på sig så lite och tunnt som möjligt. Jag verkligen älskar det. Sommaren är här!

Jag och Eve har varit borta på pysslet i kyrkanshus, som vi inte har varit sen innan jul. Det kändes verkligen som tiden flög iväg när vi var där med allt pyssel, lite fika och goda vänner. (^_^) Jag knopa ihop en liten grej till på söndag, vill inte säja för mycket utifall en viss person läser detta. (^_-)

Kameran har jag glömt hemma, men här kommer en bild på min lilla sötnos.





Detta är taget i helgen, när vi var ute med husvagnen.
Det går inte en dag utan att jag saknar henne när jag är på skolan. Men snart är det fredag och då kommer jag hem igen. <3

Follow on Bloglovin


Break

Rast ute i solskenet. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Sommarlov? Inte ännu...

Halloj!
Då var jag tillbaka på dingle då efter en lång härlig helg/ledighet. (^_^) Det kändes nästan som om sommarlovet hade börjat, men än är det några veckor kvar.




Vi har haft tema dag idag vilket har varit lugnt och skönt, nästan lite för lugnt imellan åt. Men solen har skinit hela dagen och det är oerhört varmt ute! (^ ^) Jag trivs super bra med andra ord, hihi!




Syrenerna, som luktar så gott av sommar, har slagit ut.





Även ett stort Grattis till Estelle som döptes idag. Tyvärr missade jag sermonin, ska försöka leta reda på repris eller svtplay så jag kan kolla iaf. (^_^)

Follow on Bloglovin


Studing

Hej svejs!
Solen skiner och det är riktigt härligt sommarväder ute, så nu blir det läxläsning ute med musik som strömmar ut från vårt fönster. (^_-)



Follow on Bloglovin


Bilder från Trollhättan

Hello!
Nu är jag hemma igen efter en härlig tur till Stenungsund. (^ ^) Jag var och provade två par nya linser eftersom de jag har nu inte går att färga in så som jag hade tänkt.

Min optiker har hjälpt mig med att försöka årdna cirkellinser med min min styrka. Det de skulle kunna testa var att göra själva ringen runt linsen men utan att ha någon färg, alltså min naturliga ögonfärg. Tyvärr passade ingen av de linserna så det kommer inte att gå, men kommer ändå fortsätta anända linser till vardags tror jag. (^_-)

Detta är första gången på hela ledigheten som jag sätter mig ner framför datorn. Annars har jag bloggat via mobilen hela tiden, vilket gör att det inte blir super fina bilder men bättre än inget. Jag tycker verkligen det är super bekvämt att slänga in något snabbt inlägg sådär med mobilen.

Men till saken, jag har ju inte kunna publicera bilderna jag tog vid slussarna i Trollhättan. Så här kommer ett par stycken.




















Erik fick låna kameran en stund.





Jag och mamma med varsin söt vovve.



Apropå hundarna, jag ska nog bege mig ut på en skön solpromenad med dem nu. (^_-)

Follow on Bloglovin