Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Loppisfynd

Hallojsan!
Tre fina saker lyckades jag hitta på loppisen. Två läder väskor med otroligt fina mönster och detaljer och en söt broch. Billigt och bra vilket gör att jag är super nöjd. (^ ^)

Brukar ni gå på loppis och vad brukar ni då oftast hitta för kul??

Follow on Bloglovin


Camping-look

Hej Hej!
Här kommer en bättre bild på mig idag. (^_^) Mysig camping outfit.

Ny kofta från: Gekås
Ny väska köpt på Loppisen idag

Follow on Bloglovin


Jätteloppis

Hi!
Vi är ute och åker runt lite här runt Siljan. Det finns många mysiga ställen att besöka. (^_^)

Första stoppet blev på en loppis i en stor hall. Det är såå mysigt med loppisar. Man hittar så mycket gammla fina saker som har en historia bakom sig. Jag brukar ofta fundera på vem som har köpt sakerna från början och vad de anvädts till.
Självklart hittade jag lite krimskrams som ni kommer få se lite senare. (^_-)

Nu är vi påväg mot centrum efter att ha varit och tittat på Helvetesfallet. Det var verkligen ett super häftigt ställe med otroligt vacker natur.
Fallet ligger i en kajon, som är en dal som bildats av strömmande vatten. Det liknar nästan en ravin fast kajoner, till skillnad från raviner, bildas i en fast berggrund.

Follow on Bloglovin


På Orsa Camping

Hello!
Jag sitter just nu i förtälltet och dricker kaffe. Vi har äntligen kommit fram till Orsa och hunnit göra oss hemmastadda. (^_^)

Snart är det dax att krypa till kojs men tänkte slänga in några snabba mobilbilder (eftersom jag mobilbloggar hela semestern) på mina nya skor som jag invigde idag. Dessa köpte jag i en butik alldeles utanför Gekås på Ullared.

Follow on Bloglovin


Solen hann ifatt

Halloj!
En lång resa betyder många "kiss-pauser", hihi! (^ ^) Den här gången stannade vi vid ett matställe där vi alltid äter när vi åker till fjällen för att åka skidor, Nilsholgersson heter det. En god glass blev det också i solskenet.

Carro och Jag med varsin hund.

Follow on Bloglovin


Rasta

Konichiwa!

Resan upp mot Orasa har börjat och just nu sitter jag på en rastplatts och dricker en god kopp kaffe. (^ ^) Pizzamuffinsarna jag bakade igår är gooda och väldigt behändiga när man är på resande fot, hihi!

Men nu börjar det bli dax att plocka ihop och dra vidare. Hörs sen! (^_-)

Follow on Bloglovin


Sen bak-kväll

Hello!
Jag sitter uppe och väntar på att mina pizzamuffins ska bli klara. (^ ^) Det blir färdkost till imorgon då vi sticker till Orsa med husvagnen. 
 
Jag har ju inte skrivit nu på ett tag igen, aja baja. Vi var ju på Ullared i fredags och shoppa. Jag hittade massor av kul saker som ni kommer få se lite allt eftersom. (^_^) När jag kom hem var det så varmt och vi var så trötta att jag inte äns ägnade en tanke åt datorn.
Igår sen var jag på bröllop, min pappas kusin gifte sig. När jag kom hem från det åskade det och jag myste med mina bröder istället för att sitta vid någon dator eller mobil. 
 
Därför har jag ju inte kunna lägga upp några bilder ifrån cirkusen i torsdags. Tänkte därför slänga in några snabba nu innan vi åker imorgon (eftersom jag inte kommer hinna sätta mig vid datorn imorgon heller).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men nu ska jag gå och ta ut mufffinsen ur ugnen och sen försöka få en blund. Det blir tidigt upp imorgon! (^ ^)
 
 
Sweet Dreams <3
 
Follow on Bloglovin


Gekås tripp

God morgon alla morgonpigga!

Jag var ju som sagt hos en kompis och mös igår, Emma som jag alltid har känt men inte träffat på länge nu! Det var verkligen super roligt. (^_^)

När jag kom hem åkte jag, mamma och Elias vidare till Henån där Cirkus Maximum hade föreställning. Jag var ju i deras stallar och hällsade på i februari, om ni minns det, så det var verkligen jätteroligt att få se föreställningen och hällsa på alla igen. Bilder kommer senare ikväll.

För nu sitter jag i bilen påväg till Ullared. Jag, mamma och Michelle ska in på Gekås och shoppa lite. (^ ^) Det måste ju bara göras minst en gång per år, haha!

Follow on Bloglovin


Så kan det gå...

...när inte haspen är på! (^ ^)

Nu ska jag vidare till en kompis jag inte träffat på evigheter!

Follow on Bloglovin


Emu

Jag har varit uppe på Myckleby Nedergård (kamelridning.se) nu på kvällen. Jag passade då på att filma emuerna så ni kan få höra deras underligga läten. (^_^)

Follow on Bloglovin


On the beach

Äntligen kom värmen så jag fick chans att använda mitt linne. Detta har jag virkat själv. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Starka armar

Hello!
Jag är i Göteborg och hjälper till att bära möbler just nu. Min farbror och hans tjej har köpt ett hus så nu är vi och hjälper henne att flytta ut ur sitt gamla. (^_^) Det är skönt när vi är så många, det går mycket snabbare då för det är ju endel möbler som ska bäras hit och dit.

Nu är pizzan beställd, västkustallad för mig, så snart är det dax för en paus. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Myckleby Nedergård

Hej svejs!
Det regnar och är grott ute vilket gjorde att det blev en perfekt dag för mig att sitta inne och arbeta med datorn. Jag har äntligen fått klart videon till Myckleby Nedergård. (^ ^)
 
I videon får man se husen som finns att hyra, kolla runt lite på gården och se alla djuren. Alla korten har jag tagit själv vid olika tillfällen och även filmat några klipp. Mamma har filmat ett av de klippen som jag själv är med i (när jag går med åsnorna).
 
 
 
 
Vad tycker ni?? Har jag gjort ett bra jobb? (^_^)
 
Follow on Bloglovin


Mamma Mia

Hello!
Efter att ha tittat på en av mina favorit filmer, Mamma Mia, är det dax att krypa i säng. Ni som inte sett filmen, se den! Lite stolt blir man över att vara svensk, haha!
 
 
                                 Bra skådespelare, fantastisk musik och en bra handling!
 
 
Sweet Dreams!
 
Follow on Bloglovin


Stampe flyttar

Hej!
Jag och mamma kom precis hem, vi har varit och hällsat på Safir. Han har det jättebra och var så gosig så när vi kom. (^ ^)
 
Vi lämnade även min kanin Stampe där, han är såld. Jag kan tyvärr inte ha kvar mina kaniner när jag bor på Dingle under veckorna när skolan är igång. Så därför är det skönt att ha hittat ett nytt bra hem till Stampe. Men jag kommer sakna honom, han var min allra första kanin.
 
 
 
 
Påvägen hem blev det även ett snabbt stopp på IKEA. De har alltid så god och billig mat i sina resturanger så istället för att stanna på exempelvis Mc Donalds stannar vi på IKEA. Det är mycket godare med gravad lax och ratatouille än med en stor hamburgare, enligt mig iaf. (^_-)
Follow on Bloglovin