My b-day

God morgon! (^ ^)
Jag har precis stigit upp ur sängen.

Igår var jag iväg hela dagen, först var jag och klippte mig (tyvärr så måste man ju göra det ibland), sen var jag och hjälpte till med en prova på ridning i manegen som gick bra och när jag kom hem satte jag mig med matten. När jag sen var klar så var jag så trött att jag inte hade en tanke på att ens sätta på datorn, därför blev det inget bloggande.

Men idag är jag tillbaka pigg och glad. :D  För 17 år sen hände det en väldigt speciel sak. Den 23 februari 1995 fick jag se dagens ljus, haha! Jag fyller år idag. (^ ^) Vi gjorde faktsigt inga semlor i tisdags så det ska jag återgelda idag med att göra hemmagjorda semlor. På lördag ska jag på tårt decors kurs så det blir ingen tårta idag. (^_-)

Har ingen bild eftersom jag precis gått upp ur sängen så därför tänkte jag passa på att visa den andra klänningen jag beställde från Prinsessan Kawaii.




Visst är den fin? Jag blir alltid lika glad och super nöjd när jag har beställt nya klänningar från Prinsessan Kawaii. Snart dax för en beställning till, men sommar kläder denna gången.

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback