Kameler i Myckleby

Moshi Moshi!
Jag kom hem för inte så länge sen. Pågrund av det tråkiga som hände på min APL platts så blev hon tvungen att ha stängt denna veckan. Jag har därför letat upp ett annat ställe att vara på under eftermiddagarna denna veckan. Eftersom det är under eftermiddagarna kan jag få sova länge och jag har även hunnit med att baka surdegs bröd idag. (^ ^)

Men nu får jag berätta vad det är för ett roligt ställe jag är på denna veckan. Ca 10 minuter (med bilfrån där jag bor finns det en som nyligen har börjat med kamelridning. Han har inte bara kameler utan även dromedarer, åsnor, alpackor, jetter och kor. Det är där jag är under denna veckan.

Jag har fått fodra djuren och även tränat en kamel på att bli mer van vid ridning. Åsnorna fick jag också hjälpa till att passa en sadel till och testa rida dem med. Jag har alltså fått rida både kamel och åsnor idag. (^ ^) Första gången jag rider kamel i Sverige.


Bilderna är tagna med mobilen så de är inte super kvalitet.









Det var en rikgit häftig kännsla att rida kamel, de går ju i något som kallas pass-gång. Pass-gång är när de flyttar både benen på samma sida samtidigt (hoppas ni forstog det där, haha), det nästan gungar lite. Sadel behövdes inte för man satt otroligt bra mellan pucklarna.

Vi får se vad jag får göra imorgon. Kolla gärna hanns hemsida för fina kamelbilder m.m.

Follow on Bloglovin


Tårtdecor

Hi!
Som jag trode blev det ingen uppdatering igår eftersom jag var iväg hela dagen.

Jag var hos tårtdecor och gick en baskurs för att göra en tårta och olika spritstekniker. Det var otroligt roligt och jag läre mig massor! (^ ^) Tårtdecor har även fler kurser och jag kommer definitivt gå någon mer i framtiden för detta var verkligen super kul!

Här kommer lite bilder som visar vad vi gjorde:


Tårtan vi fick titta på som exempel.




Mina sprittsade blommor, nästan färdiga.



Vi fick också sprittsa blad.




Under tiden bakade även "läraren" en tårta och visade hur man gör för att få den slät och bra i formen m.m.
(^_^)



Självklart blev det kaffe och tårta när kursen var slut.
Den var mycket god kan jag avslöja.
(^_-)


En super bar julklapp! Detta ska jag önska mig lite oftare, haha!

Follow on Bloglovin


Bil träning

Hej!
Keyla sov faktisgt hela natten och vaknade bara när pappa skulle upp till jobbet. (^ ^) Härligt, vilket betyder att jag fick sova riktigt gott. Men jag gick ändå upp någorlunda tidigt för att gå ut och sälja GT. All is har ju smält bort nu och solen sken så det var riktigt härligt ute.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit och lämnat tillbaka filmen vi hyrde igår. Jag passade på att ta med Keyla i bilen, så medans pappa handla gick jag lite med Keyla i trafiken så hon fick träna på bilar. Hon gillar inte bilar alls och gör ofta utfall mot dem och blir upstressad, jag tror nästan att hon är rädd för dem. Men nu fick vi lite träning på det. (^_-)




Snart blir det fredagsmys, det är ju fredag! Imorgon ska jag iväg på tårt decors kurs så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera. Det ska iaf bli otroligt roligt! Passar ju extra bra nu också eftersom jag fyllde år igår. (^_-)

Follow on Bloglovin


Orkide

Hej på er!
Det har varit en okej födelsedag, rätt slö faktisgt men bra ändå. (^ ^) Mamma är tyvärr sjuk men vi hyrde några filmer och myste på soffan. 

Tack för alla fina grattulationer jag fått, jag blir verkligen glad!
Semlorna jag bakade förut idag blev jättegoda. Jag gjorde även egen mandelmassa och efter det kan jag konstatera att hemagjorda semlor är godare än de man köper i affären. (^_-)

Två fina blommor har der även blivit idag:



Min favorit blomma Orkide, den fick jag av mamma & pappa. <3



En vacker rosa ros från farmor och farfar. <3


Nu ska jag krypa ner i sängen med en busig Keyla. Hon är inte specielt trött idag så vi får se hur mycket hon sover inatt. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Prinsessa

Har ni hört nyheten ännu? Inatt födde Victoria en ny liten prinsessa! :D  Jag tycker det är jätteroligt att Sverige fortfarande har en kungafamilj och glädjs verkligen åt Victoria och Daniel som måste vara otroligt glada just nu. Hoppas bara att pressen och media inte är allt för på så de kan få vara lite ifred nu.

En rolig sak är att prinsessan föddes på min födelsedag. (^ ^) Det datumet kommer inte bli svårt att komma ihåg, haha!





För att läsa mer klicka HÄR.
Follow on Bloglovin


My b-day

God morgon! (^ ^)
Jag har precis stigit upp ur sängen.

Igår var jag iväg hela dagen, först var jag och klippte mig (tyvärr så måste man ju göra det ibland), sen var jag och hjälpte till med en prova på ridning i manegen som gick bra och när jag kom hem satte jag mig med matten. När jag sen var klar så var jag så trött att jag inte hade en tanke på att ens sätta på datorn, därför blev det inget bloggande.

Men idag är jag tillbaka pigg och glad. :D  För 17 år sen hände det en väldigt speciel sak. Den 23 februari 1995 fick jag se dagens ljus, haha! Jag fyller år idag. (^ ^) Vi gjorde faktsigt inga semlor i tisdags så det ska jag återgelda idag med att göra hemmagjorda semlor. På lördag ska jag på tårt decors kurs så det blir ingen tårta idag. (^_-)

Har ingen bild eftersom jag precis gått upp ur sängen så därför tänkte jag passa på att visa den andra klänningen jag beställde från Prinsessan Kawaii.




Visst är den fin? Jag blir alltid lika glad och super nöjd när jag har beställt nya klänningar från Prinsessan Kawaii. Snart dax för en beställning till, men sommar kläder denna gången.

Follow on Bloglovin


2x=10

Hej svejs!
Jag har suttit och räknat matte ända fram till nu. Trotts att det är lov så har jag några läxor som måste göras. Men det är skönt att dagens läxor är avklarade nu iaf. (^_-)




Som jag skrev igår så ska jag och mamma iväg och ha en LR visning idag. (^ ^) Därför ska jag nu gå och påbörja min sminkning.

Follow on Bloglovin


Freezing photo shoot

Hi!
Jag har börjat få upp värmen nu igen efter att jag och Carro varit ute i kylan och fotograferat. Hon åkte hem för en stund sen och det blir ingen LR visning ikväll för de flesta är sjuka. Så det blir hemma kväll istället. (^ ^)

Innan fotograferingen gick jag ut och hämtade posten. Precis som jag trode så hade mina nya klänningar från Prinsessan Kawaii kommit. :D Passade ju perfekt så jag kunde ha en på mig när vi fota. 


Fiina Carro som jag fick sminka. (^ ^)











Plöttsligt började det snöa, men vi fortsatte en stund till ändå.



Klänning från Prinsessan Kawaii.



Friends forever. <3


Den andra klänningen ska ni få se imorgon. Allt smink och smyckena vi använde kommer från LR. Ska försöka skriva ihop ett nytt inlägg om LR så snart som möjligt.

Men nu ska jag gå och göra en chai latte för att värma mig lite. (^_-)

Follow on Bloglovin


Mys kväll

Halloj!
Inget bloggande igår inte, hade fortfarande inte förlåtit datorn för att den raderade mitt inlägg. :/ Men nu är allt glömt och förlåtet efter att Carro kom hit igår. (^ ^)

Hon har sovit över så vi hade en härlig film kväll igår, vilket vi inte haft på evigheter. Hon åkte hem för en liten stund sen men kommer tillbaka lite senare. Vi ska styla och sminka oss med hjälp av LR produkter och sen ut för att fotografera. :D Så ni kan räkna med lite bilder senare idag eller imorgon (jag ska ha en LR visning ikväll vilket gör att jag kanske inte hinner publicera bilderna idag).


Keyla för några minuter sen, nu sover hon. (^ ^)


Jag och Keyla var på kurs igår också. Det gick jättebra, Keyla lärde sig flera nya trix! :D
Nu kan hon gå sakta slalom mellan mina ben och snurra runt. Hon har även blivit bättre på sitt och ligg kvar. Hon gör alltid matte lika stolt.

Follow on Bloglovin


SKIT DATOR

Shitt vad jag är SUR just nu! Jag har suttit i över 40 minuter och skrivit ihop ett super bra inlägg om LR för att förklara vad det är. Jag skrev och redigerade och blev tillslut nöjd med inlägget. När jag klicka på spara och publicera knappen så kom jag till logga in sidan, jag vet att man inte ska svära men F*N!!! Jag har skrivit så länge att datorn har loggat ut mig, hela inlägget försvann. Därför blir det ingen mer uppdatering idag tror jag, är så förbannad och har helt tappat lusten att skriva.

Ska göra ett nytt försök imorgon igen med ett inlägg som jag först skriver i Word så jag inte kan loggas ut medans jag skriver. (>.<)

Follow on Bloglovin


Kokos

Hej!
Cupcakesen som jag bakade blev riktigt bra och gooda. Jag testade ett nytt recept på kokos cupcakes med kokosmjölk i själva muffinsen. Det blev en väldigt god smak på dem. (^ ^)




Nu ska jag krypa ner i sängen hos Keyla, som redan ligger och sover. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Solsken

Hi!
Jag kunde sova riktigt länge idag, eftersom jag är ledig. Det var rätt skönt kan man säja. (^_-) Dagen startade jag med lite yoga övningar och sen en härlig morgon promenad.


Jag kom in för en stund sen efter att ha varit ute på en härlig promenad med hundarna, igen. Solen skiner från en blå himmel och det är hela +4 grader ute!
I skogen håller de på att hugga ner en massa träd så därför finns det en hel del nya traktor vägar. Jag testade en sån väg idag som var riktigt mysig.

Eftersom det är nya vägar behöver jag inte vara rädd att jag ska möta någon och kunde därför släppa hundarna lösa lite grann. Det var första gången jag gick med Keyla lös, hon var otroligt duktig! Både hon och Alfred höll sig i närheten och kom så fort jag ropade, med muta från lite godis förståss. (a)







Nu ska jag ner till affären och handla lite för ikväll, det blir cup cakes. (^ ^)
Follow on Bloglovin


Becca, två år

Nu är det inte långt kvar till våren och då är det ju alltid kul med lite nya härliga smycken att matcha kläderna med. (^ ^)

Becca Design säljer många fina smycken i flera härliga stilar. Den 19 februari har Becca funnits på nätet i två år, Grattis! Det firas med att bjuda på en rabatt kod.

Ressten av februari får du 15% rabatt om du anger koden: jubileum


Här är några smycken som jag fastnat för:

 

Follow on Bloglovin


LOV

Hello!
Jag kom hem sent igår kväll och gick direkt och la mig (efter att ha tvättat bort sminket förståss). (^_-) Vi hade jätteroligt och fick lära oss massor om smyckena från LR. Jag tycker det är så roligt att komma iväg med LR för det händer alltid något kul och man träffar så mycket glada och possitiva människor.

Idag har jag varit på hunddagiset som vanligt. Det var lite fler hundar idag men det gjorde inget, det är bara roligt att få komma ut på ännu mer promenader. (^ ^)




Jag skrev ju i måndags att min handledare fick ett tråkigt telefonsamtal. Beroende på det som hänt så har hon stänkt på hunddagiset imorgon vilket gör att jag får ledigt. Nästa vecka är jag också hemma för jag har sport lov!! Det ska bli härligt att få sova ut på mornarna.

Follow on Bloglovin


Smycken

Moshi Moshi!
Nu sitter jag i bilen utanför mc donald's och väntar på en mc chicken. (^ ^) Jag och mamma ska ner till Göteborg på en smyckesutbildning med LR.

På hunddagiset har det varit lugnt idag. Solen har skinit hela dagen så vi har tatt många härliga promenader.
Här kommer en bild på hur det ser ut inne på hunddagiset.

Follow on Bloglovin