Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

True Blood

Hello!
Det blev en dag på soffan för mig idag. Lika trött som igår men börjar känna mig lite bättre nu. Sånna här dagar är det skönt att ha en serie på lager att sätta på.
 
När vi var på Ullared köpte jag första säsongen av True Blood, eftersom många säjer att den ska vara så bra (och Alexander Skarsgård är ju med i den). Jag och mamma började titta på den för några veckor sen och idag kollade vi klart på de sista avsnitten. Den är igentligen otroligt löjlig tycker jag, alla är så fjantiga och dricker stup i kvarten, men ändå är det något som får än att inte vilja sluta titta. Kan det vara vampyrerna kanse, hmmm. 
 
 
 
 
Nu längtar jag efter att få börja kolla på nästa säsong!
 
 
Follow on Bloglovin


Trötter

Hej på er!
Konstig tid att skriva på, jag vet, eftersom jag skulle igäntligen haft lektion nu. Men jag har fått feber så mamma är påväg upp och ska hämta mig. (-.-) Härligt att bli sjuk redan andra veckan, men det finns inte så mycket att göra åt. 
 
Jag känner mig lite som den här björnen just nu:
 
 
 
 
 
Visst är den sööt! 
 
Follow on Bloglovin


Nail Art

Halli Hallå!
Som vanligt sitter jag med läxor på rummet, men är precis klar för dagen och kan koppla av lite. (^ ^) En kompis skickade en länk på en sida där en tjej lägger upp olika konstverk hon gör på naglarna. Jag satt där med gapande munn och blev otroligt sugen på att måla på mina naglar!
 
Kolla in det här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 För att se mer av hennes skapelser kan ni KLICKA HÄR.
 
Jag tror jag ska måla naglarna nu, hihi! (^_^)
 
 

Follow on Bloglovin


Sommar i kylan

Nihao!
Jag hade totalt glömt bort hur kallt det kan vara på rummen i Dingle. Iaf nu innan de har satt igång elementen. Som tur är håller mormor på att sticka en filt till mig som jag kommer ha här, jag kanske ska be henne skynda på lite hihi. (a)
 
Här händer det inte så mycket annars. Matte och Fysik hela dagen lång och sen läxor,läxor och lite mer läxor. Skolan är redan i full gång! (^_^) Fast det är klart att man hinner ha lite skoj med grannarna imellanåt. 
 
Här kommer en värmande bild på lilla mig i Orsa som får en att tänka tillbaka på sommaren i höstmörkret. 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Homework

Hej svejs!
Ännu en vecka har påbörjats efter ett långt sommarlov. Jag är som vanligt uppe i Dingle. (^ ^) Nu sitter jag och tränar på lite läxor som vi har denna veckan, min almenacka ser redan full ut.
 
 
Farfar var snäll och körde upp mig imorse så jag kunde få med mig lite mer saker till rummet. Än är jag inte helt nöjd/klar med "inredningen", det är fortfarande än hel del som behöver införskaffas, men jag tror det kommer bli rätt okej när jag är klar. Lite hemtrevligare ser det iaf ut nu när jag har fått in en matta! (^_-)
 
 
                                                  Det fortfarande lite röriga rummet...
 
 

Hur är går det för er andra som börjat skolan, full fart ännu eller är det lugnt? (^ ^)
 
 
Follow on Bloglovin


Save Energy

Hi!
Då var det packat och klart igen inför ännu en skolvecka. Som tur är får jag skjutts imorgon med så jag kan få med mig allt. (^ ^) 
 
Den här dagen har varit rätt seg om jag ska var ärlig. Jag känner mig inte 100% frisk, hoppas på att det bara är tillfälltigt. Då är det skönt att slappa framför datorn, lyssna på lite Super Juniro kanske. (a) Älskar verkligen däras Earth Hour reklam. 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Pappas Jobb

Konichiwa!

Den här helgen är det öppet varv runt om på Orust. Vi passade därför på att åka till Helberg Rassy, där pappa jobbar, som vi inte gjort sen jag var liten. Det är lite roligt att se vad pappa sysslar med under dagarna. Många, gigantiska, fina båtar fanns där. (^ ^)


Nu sitter jag på trappan hos grannarna, det blir grillkväll ikväll. (^_^) Men innan vi gick hit hann jag med en ridtur på Dokka i skogen, och Oj vad härligt der var! Ridning är verkligen den bästa avkopplingen som finns.

Det var ju extra kul också när Dokka lyssna på mig och gick jättefint. <3

Follow on Bloglovin


I'm home

Glad fredag på er alla!
Första veckan i skolan är avklarad och jag har precis packat upp det sissta ur väskan. Jag är hemma! 8(^ ^)8 Så otroligt härligt det var att få gosa med Keyla igen, och så glad hon blev. Hoppas nu bara att jag kommer kunna få ta med mig henne till skolan. 
 
Det har bara varit vanliga lektioner idag, inga konstigheter. Därför finns inte så mycket att skriva om. (^_^) Här kommer bild på min outfit idag istället. 
 
 
 
 
Linne: Ellos
Leggins: Fick jag av en kompis för några dagar sen.
Hatt: Melba
 
 
Nu blir det Pizza. (^_^)
 
Follow on Bloglovin


Ready for School

Hello!
Ännu en skoldag har gått, torsdag vilket betyder att vi är i slutet av veckan redan! (^_^) Jag har varit i djurhuset på förmiddagen igen och städat, det är oftast städning och rutiner vi sysslar med där. Idrotten och samhällskunskapen drog även igång. Det finns inte så mycket mer att berätta om det.
 
Nu blir der lite läxläsning, det gäller ju att ligga steget före för att slippa stressa ihjäl sig med läxor senare. (^_-) Men först kommer en bild på jag idag, ready to school!
 
 
 
Linne: Utländsk butik i Grebbestad
Byxor: BokBok
Borsch: Loppis i Orsa
 
Follow on Bloglovin


Koalor

Hej svejs!
Då var engelskan igång igen också, det är det ämne vi har haft hela eftermiddagen.
 
När vi slutat gick jag och Eve och gjorde klart labbraporten till nästa vecka och fixade med lite andra saker. (^_-) Sen satte jag mig och gjorde några inlämningsuppgifter till engelskan, och har suttit med det fram tills nu. Det var inte så stora eller svåra uppgifter men en av dem var att skriva fakta om koalor. 
 
Att leta fakta om olika djur tycker jag är riktigt intressant och roligt. Visst kan det vara lite lång tråkigt när man ska försöka skriva om texten med egna ord och göra en inlämningsuppgift, men det är så roligt att lära sig faktan om olika djur. Därför tog den uppgiften lite längre tid för jag var noga med faktan och hittade mycket roligt att läsa om. (^ ^)
 
 
Just koalor är ett djur som fascinerar mig. De är så otroligt söta, ser ut som små teddy björnar som man bara vill krama. Ändå är de inte släkt med börnarna, koalor är ju pungdjur. 
 
 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, haha! Kanske går över till grannen en sväng. (^_-)
 
Follow on Bloglovin


Mjölmasks-frukost

Moshi Moshi! (^ ^) Förmiddagens lektioner har varit i djurhuset. Jag har bland annat fått göra än av de saker jag tycker är roligast, mata leopardgeckosarna. De är så sööta när de först spanar in ett byte och sen atackerar. (^_^)

Follow on Bloglovin


Time Machine

Hello!
Nu har skolan verkligen börjat dra igång. Jag har haft fysik och matte hela dagen, fast jag tycker det har varit roligt. (^ ^) Vi fick träffa vår nya lärare som har varit mammaledig i två år. Hon är super bra!
Det roligaste var att hon började fysik lektionen med fysikens historia och hur den utvecklats. Jag som gillar historia tyckte att det var en super bra start på kursen och otroligt intressant att höra hur de trode allt fungera förr.
 
Nu på eftermiddagen har jag och Eve varit lite duktiga och börjat med en ordentlig renskrivning av vår labbraport som ska in nästa vecka. Nu sitter jag och kopplar av efter en härlig dusch.
 
Ur högtalarna strömmar just nu ljudet av Girls Generations rellativt nya låt Time Machine. (^_^) Eftersom jag inte har någon bra bild för tillfället så bjuder jag på däras video. 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Rix FM och Skolstart

Hi!
Sommarlovet avslutades igår med heldag i Göteborg med Amanda och Carro. Det var ju både kulturkalaset och Rix FM festivalen. (^ ^) Vi hade super mysigt med picnic och bra musik. Jag försökte ladda upp inlägg men tyvärr ville inte appen sammarbeta. Därför får ni några bilder idag istället. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så var det ju sissta sommarlovsdagen ja, vilket betyder att jag just nu sitter i mitt nya rum(?) på dingle.
 
Frågetecknet står för att jag inte vet ännu om jag ska bo kvar i detta rummet. Jag vill ju ha med mig Keyla och detta rummet är inget "hundrum" (rum som är tillåtet att ha hundar i). Men samtidigt gillar jag denna koridoren, super bra grannar och stora härliga rum (samma som förra året/terminen). Svårt val med andra ord. Om jag har tur kanske jag kan få ha Keyla i detta rummet men det får jag reda på först i slutet av denna veckan. Håller tummarna. (^_^)y
 
Follow on Bloglovin


Caravan

Hello!

Jag befinner mig i Trollhättan just nu och kollar runt på husvagnar. Det är ett lite annorlunda intresse vi har, gå runt och kolla på olika husvagnar och lösningar. (^ ^)

Leif, Cissi och Victor är med, de har ju ingen egen husvagn ännu. Kanske de har en egen till nästa sommars husvagnssemester.


Follow on Bloglovin


Banan och Kola paj

Hi!
Här kommer bilder på pajen jag gjorde förresten. Den är super god, sitter och mummsar på en bit just nu. (^ ^)
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin