Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Äntligen Hemma

Hi!
Jag sitter äntligen hemma på mitt rum och har precis packat upp. (^ ^) Det är så skönt att komma hem och mötas av världens lyckligaste Alfred, jag saknar honom jättemycket under veckorna!

Innan sissta lektionen så gick jag och en kompis ner till Ladugården för att kolla på kalvarna. När vi kom dit så stog det en alldeles nyfödd kalv som bara var några minuter gammal där. Den var så sööt! (^_^) Det var även fler kor som såg ut som om de skulle kalva snart, men vi hann tyvärr inte se det fören det var dax för fika.

Här är en liten video på den söta kalven när mamman slickar rent den och den försöker sig på några stapplande steg:Follow on Bloglovin


Tidig fredag

Hello!
Ännu en lektion är inställd utan att vi får någon vikarie, men det är inte lektionen idag utan de lektionerna vi har imorgon! :D Så jag åker hem redan i eftermiddag!! Jiipie, det blir en lång helg för mig. (^ ^) 

Ännu bättre blev det när jag läste tågtiderna och ser att det går ett direkt tåg som jag borde hinna med efter att jag slutat. Kan det bli mycket bättre?Happy Elin! (^_^)

Follow on Bloglovin


Film mys

God morgon!
Våran svenska lärare är tydligen sjuk och de har inte fixat nån vikarie så vi är lediga ända fram till Lunch. Härligt, men de kunde medelat oss lite tidigare (typ igår) så kunde jag fått sova några timmar till istället. (-.-) När jag väl har gått upp så har jag svårt för att gå och lägga mig igen. 

Men nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på Gnomeo och Julia. Jag har hört att den ska vara gullig. (^ ^)Follow on Bloglovin


Sweets

Halloj!
Jag sitter och kikar på smycken från Becca Design. Som ni kanske vet så är jag vädligt förtjust i hennes egendesignade matsmycken, man har av någon anledning aldrig köpt något. (?_?)
Det kanske är på tiden att jag klickar hem ett smycke, som t.ex. detta super sööta berlock-armbandet:

Berlock Armband - Prinsesstårta, dammsugare och rulltårta

Jag verkligen älskar damsugare, skulle nog kunna äta hur många som hällst, så detta smycket passar mig perfekt. (^_^)
Becca har ett stort sortiment och kan ibland göra special beställningar på olika designs, så
kanske du också kan hitta något som passar dig?

Follow on Bloglovin


Seg dag

Hi!
Detta har varit en rätt seg dag med väldigt mycket information. Fasst det var ju nyttig information. (^ ^)

Vi har fått leta reda på brandsläckare, förbandslådor, risker och allt möjligt. Vi har även fått kolla vad man kan göra för åtgärder för att minska riskerna.

Nu är jag klar med läx-läsningen, vi har ju test i biologin imorgon. Så nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att inte behöva tänka, hihi! (a)

Follow on Bloglovin


Säkerhet

Hello!
Vi har tema dag idag med temat Säker arbetsdag.
Det vi har gjort hitils var att titta på två filmer, en om brand och en om olyckor, och sen hade skolsyster information om hur man hjälper någon som är skadad på olika sett (t.ex. hjärt och lungräddning, blödning m.m.). Det är sånt som kan vara bra att kunna, även om det är lite långtråkigt. (^ ^)


Övningdockan.

Follow on Bloglovin


Promenad

Hi!
Jag testar den nya appen som äntligen kommit för blogg.se. (^ ^) Är jusst nu ute på en promenad i Dingle.


Follow on Bloglovin


Lysekil

Hej!
Jag kom tillbaka för en stund sen efter studiebesöket vi hade med trädgård. (^ ^)
Vi åkte till Lysekil och fick se olika grejer som man kan jobba med efter att ha gått trädgårdsinriktningen.

Först var vi i en jättemysig park och fick se på olika rabatter, en fontän och sånnt som finns i en park. Sen åkte vi runt och kollade på olika stenanläggningar och sisst så gick vi en strandpromenad i ett nybyggt område. Solen har skinit hela eftermiddagen så det var jättehärligt att gå runt och titta på alla blommor och fina stenanläggningar. (^_^) 

Lysekil är verkligen super mysigt sånna här härliga dagar. (^_^)

Follow on Bloglovin


Köra med släp

Hi!
Jag har precis haft traktor lektion och jag fick äntligen testa att köra med släp! (^_^)  Det var jätteroligt, men lite krångligt när man skulle backa.
Man känner sig alltid lika stolt efter att ha kört traktor, tänk att lilla jag kan köra en så stor maskin.
Nu ska jag snart åka iväg på vårt andra studiebesök. Idag är det med trädgård, vilket passar jättebra eftersom det är soligt och härligt ute. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Vallning

Hello!
Jag fick sluta tidigt idag efter bara två lektioner!  

Första letionen var mentorstimme då vi gick igenom schemat för denna veckan (vi har ju nytt schema varje vecka ända tills efter höstlovet då vi valt våra inriktningar). Andra lektionen så började vi med våra studiebesök med inriktningarna, idag var det hund. (^_^)

Vi fick följa med och se när de vallade får, men fåren var inte riktigt på humör och hunden var lite för "snäll". Hiihi! Men det var riktigt roligt att få se en hund valla i verkligheten, jag har bara sett det på film innan. (^ ^)
För att vi skulle få se lite mer så åkte vi tillbaka till skolan och vallade ankor också. Jag tyckte nästan lite synd om ankorna som såg livrädda ut.


Nu ska jag vara duktig och använda tiden vi fick av att sluta tidigt till att läsa läxor. (^_-)

Follow on Bloglovin


School

God morgon!
Det är måndag och ny vecka vilket betyder att jag är påväg upp till Dingle igen. (^_^)

Jag tänkte börja dagen med att besvara en läsarfråga:
Har du en pojkvän?

Svaret är nej, jag har ingen pojkvän och har faktisgt aldrig haft. (^ ^) Men det stör inte mig så mycket, det får ta den tid det tar. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? Haha! (^_-)
Follow on Bloglovin


Svamp

Hi!
Jag och mamma kom precis hem efter en härlig, men annorlunda ridtur.

Vi hade tänkt ta en lång tur men påvägen genom skogen så fick vi syn på all svamp! (o.O) Så vi fortsatte genom skogen över till Carro och tiggde till oss en plastpåse. Sen började vi rida hemmåt igen och stannade imellanåt för att plocka svamp. (^_^) Det slutade med en jättepåse med både kantareller, trattkantareller och taggsvamp.

Ikväll blir det svamp! (^_-) Det är så otroligt gott tycker jag, Vad tycker ni om svamp?

Follow on Bloglovin


Ludde, Amanda och me

Hej Hej!
Förlåt att jag inte skrev något igår, jag var hemma hos Ludde med Amanda. (^ ^) Vi gick på promenad i det härliga höstvädret, tittade på film och hade det roligt! Det är verkligen skönt att kunna träffa sina gammla vänner nu när vi börjat på olika gymnasium.

Hösten är inte min favorit-årstid ditekt men ibland är den riktigt vacker!


Nu ska jag försöka mig på att göra lite läxa. (^_-)

Follow on Bloglovin


Me

Halloj!
Äntligen är det fredag! Jag har varit hemma en stund nu, vi fick sluta tidigt idag (10:15)! (^_^) Det är så otroligt skönt att komma hem och inte ha något man måste göra, så jag bara tar det lugnt och njuter av att det är helg.

Här kommer två bilder på jag idag:


Klänning från Prinsessan Kawaii  (^ ^)

Follow on Bloglovin


Origamifåglar

Hello!
Det gick hyfsat bra på biologi förhöret förut. Nu får man börja träna inför biologi testet nästa vecka istället.
Men förhöret var inte det ända vi gjorde, vi fick också göra origamifåglar. (^ ^)
Origamifåglarna skulle sen "föröka sig" och den fågel som flög bäst skulle vi använda som bas för nästa generation o.s.v. (lite svårt att förklara så ber om ursäkt om ni inte förstår).

Origamifåglarna såg iaf ut så här:
Nu har jag och Eve städat på rummet och sen gick vi en promenad, så nu ska jag bara ta det lugn och titta på Never say Never. (^_^)

Follow on Bloglovin