Tattoos

Hi!
Jag har länge funderat på att göra en tatuering, jag skulle så gärna vilja ha en men vet inte vad jag ska ha för motiv. :/ Eftersom det är något som kommer sitta kvar resten av livet så vill jag att det ska betyda något specielt för mig. Det är verkligen super svårt!

Vart jag ska ha den är inte lika svårt. Det lutar mot att ha den på baksidan av ena axeln eller framsidan av höften. ^-^

Här är några motiv jag funderar på:


Alrunan från "Sagan om Isfolket", en bok som verkligen har berört mig! Alrunan har en stark betydelse i den boken och legenden om den finns i verkligheten också. Den används/användes som skyddsamulett.


Margit Sandemo´s (författaren till Isfolket) egna design på alrunan.



Körsbärsblommor (jag skulle göra tatueringen utan tecknen). Det skulle symboliser den stilen jag har nu, gyaru, och min kärlek till Japan.


Denna skulle jag göra utan tecknen och den har samma betydelse som tatueringen ovan. Den skulle också symbolisera min kärlek till djur och natur.


Önskegalder som har en stor betydelse i en av Margit Sandemos adnra serier, Häxmästaren.


Vad tycker ni? ^-^ En sak som är säker är att om jag skulle göra en tatuering så ska den vara i färg och inte bara svart.

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Blev det ngn av dessa? :) Har jättesvårt att hitta själv men skulle välja ha ngt av Livets Vatten av Margit Sandemo, men inte lätt att måla ihop det ^^

Svar: Jag har inte gjort någon tatuering ännu, har jättesvårt för att bestämma mig vad jag vill göra. Det är ju ett viktigt beslut man tar eftersom man sen kommer ha tatueringen resten av livet. (^ ^)
Kram på dig <3
Elin Larsson Verta

2012-07-03 @ 11:51:24
Postat av: Felicia Strand

Hej, undrar om du har tatueringen än. Jag har funderat på att göra vitgaldern ur häxmästarna och har också funderat på alrunan. Har också tänkt att ev. Göra en sleeve med bara isfolket! :)

Svar: Hej! Nej, ännu har det inte blivit någon tattuering. Jag har beslutsångest, hihi! (^ ^) Jag satsar på att göra en till hösten eftersom sommaren inte är en bra period för att få det att läka.
Kram på dig <3
Elin Larsson Verta

2013-05-07 @ 15:22:14

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback