Göteborg

Hello!
Jag var väldigt slö i Torsdags efter att ha kommit hem strax efter 00:00 i Onsdags så jag satt faktisgt ingenting vid datorn. Därför har det inte blivit någon uppdatering på några dagar.

I Onsdags så var vi iaf med hela klassen i Göteborg. :)
Först besökte vi en synagoga. Det var rätt intressant att få höra om en annan kultur och hur den har utvecklats, och synagogan var väldigt fin. ^-^
När vi kom ut därifrån så irrade vi vidare till saluhallen där vi fick gå runt och kika i ca en kvart. Roligt. -.- När vi hade sett vad som fanns att se där så delades vi upp i grupper. Varje grupp fick varsitt papper med massa frågor som vi skulle svara på genom att besöka olika plattser eller fråga folk vi mötte. Man lärde sig mycket på det, även om det inte var kul att springa runt på avenyn i snö och isande kall vind. Därför var det skönt sen efteråt när vi gick och satte oss på en liten mysig sushi restutrang, min grupp, och testade sushi för första gången. Det var faktisgt gott. :) Inte det godaste jag ätit, men helt okej. ^-^

Efter att alla sammlats igen så gick vi till Göteborgs Operan på en rundvandring bakom kulisserna. Det var vääldigt roligt. Jag tyckte mest om alla senkläder och peruker. Haha! (A)
Senare på kvällen var det dax för den efterlängtade musikalen, Sunset Boulevard. Den var inte så bra som jag hade trott. :/ Men skådespelarna var jätteduktiga. :)


Här kommer lite bilder från när vi strosade runt i Nordstan:


Jag, Mubera, Kelly och Ela. Taget av Arijanna. :)



Lite suddig bild, men här är iaf klänningen jag beställde från Prinsessan Kawaii. ;D

Det skönaste var nog att få komma hem och lägga sig i sängen. ;P

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Nellie

Anmäl dig till veckans blogg hos mig! :)



http://nelliiesplace.blogg.se/2011/february/vinnaren-av-veckans-blogg.html#comment



Lycka till!

2011-02-19 @ 23:05:54
URL: http://nelliiesplace.blogg.se/
Postat av: bella

så söt klänning :D

2011-02-20 @ 16:05:26
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback