Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Pyssel

Hi!
Jag kom precis tillbaka efter att ha varit i Kyrkans hus. Varje onsdag så är det öppet ungdommar att komma dit och pyssla, fika, spela spel och bara umgås. (^ ^)

Jag tycker alltid det är så mysigt i kyrkor eller "kyrkans hus", atmosfären är så härlig på något sätt och man blir lugn. Det var iaf väldigt roligt att pyssla och fikat var gott, hihi! (a)
Jag gjorde bland annat det här armbandet. (^ ^)


Follow on Bloglovin


Havets Hus

Hello!
Vi har varit på utflyckt idag igen med biologin. (^ ^) Den här gången åkte vi till havets hus och fick en guidad tur. Det var verkligen jätteroligt och man lärde sig massor av guiden.

Jag hade tyvärr inte kameran med men jag tog några bilder med Iphonen. (^_-)


småfläckig rödhaj (den oranga fisken har jag tyvärr glömt namnet på)En havskatt som tar sig en lur. (^-^)Bilden blev tyvärr inte så bra, men detta är ett småfläckig rödhajs ägg. Det mörka ni ser är näring som ynglet äter av. Man kunde även se ynglet, men som sagt så blev inte bilden så bra. (>.<)


Det roligaste med hela besöket var nog att vi stötte på den här mannen:Martin Emtenäs från Mitt i naturen som höll på att spela in ett nytt avsnitt. :D Han är verkligen min STORA förebild och en av anledningarna till att jag äns går på Dingle. Jag tittar ofta på Mitt i Naturen och har alltid sagt att "DET vill jag jobba med". Han är så otroligt duktig och har inspererat mig massor!

Där kom jag in lite på vad det är jag har tänkt utbilda mig till, det kommer antagligen inte bli något natur program på tv, hihi! (^^)
Vecka 43 kommer vi att få välja våra inriktningar, då kommer jag välja djurvård (om allt går som planerat). Efter gymnasiet så vill jag jobba på djurpark, hällst med apor, men bara jag får ett jobb på en djurpark så är jag super nöjd. (n_n) I framtiden vill jag åka runt i världen till olika naturreservat och hjälpa utrotningshotade djur. Jag vill känna att jag gjort något meningsfullt av mitt liv och jag vill göra något för djur och natur.

Det var lite om mina tankar inför framtiden, haha! (^ ^) Nu får jag nog fortsätta med läxorna så att jag kan föverkliga det jag nyss skrev.

Follow on Bloglovin


Sjukling = Frisk

Hi!
Vill be om ursäkt för att jag inte skrev något igår, jag hade feber och var hemma. (>.<) Men nu är jag på i Dingle igen och är redo för nya tag.


Idag hade vi vår andra traktor lektion. Vi fick lära oss att ha traktorn i "fri läge", tror jag det hette. (#^-^#) Det gick iaf jättebra.

På eftermiddagen så har vi varit på Trädgårds inriktningen där vi fick en rundvandring i växthusen m.m. (^ ^) Men det är långt ifrån allt. Vi har fått plocka blommor och sen gjort ett fiint blomsterarangemang med dem. Det var super roligt och det kändes inte alls som att man var i skolan, det var mer som en pyssel grupp eller liknande. (^-^)

Visst blev den fin?


Lite senare fick vi även gå ut i trädgårdslandet och dra upp morötter, ränsa vilka som ska till köket och vilka som ska till hästarna och dra av alla blasten. Det var ricktigt jordigt och skitigt men roligt. Självklart så fick vi plocka några morötter i en påse och ta med oss när vi var klara. De var verkligen super goda, särskilt när de är nyplockade. (^ ^) Men jag ska inte äta upp alla, dels skulle jag inte orka dels så vill jag ha med mig hem till helgen. (^_-)

En bit av det STORA (ingen överdrift) trädgårdslandet.


Detta är bara en av backarna vi fyllde. (^ ^)Men nu måste jag föra ner allt i dagboken vi fick från skolan.
Follow on Bloglovin


Packar

Hello!
Jag kom precis in efter en otroligt härlig och välbehövd ridtur. (^ ^) Det blir ju tyvärr inte så mycket ridning längre eftersom jag bor i Dingle under vardagarna, så jag får passa på när jag är hemma.

Nu måste jag fortsätta där jag slutade med packningen.


det är rätt rörigt än så länge...

Follow on Bloglovin


Sunday

God Morgon!
Det blev rätt sent igår. Vi hade en liten grillkväll med några som var med på träningen igår pluss tränaren. Det var mysigt och jag tesstade att göra en ny efterrätt som blev ricktigt lyckad, chunky monkey cheesecake. (^ ^) Smaken påminner lite om Ben & Jerry's Chunky Monkey glass, som är min favorit smak.

Idag kommer det antagligen blir endel packning och kolla vilka kläder som ska tvättas och tas med upp till dingle m.m. Självklar ska jag även slappa och bara njuta av det som är kvar av helgen. (n_n)Follow on Bloglovin


Linneberg

Hi!
Idag är det häst kurs igen. Samma tränare och samma platts som förra gången, men tyvärr ingen sol. (^ ^) Träningen startade igentligen tidigt imorse men eftersom jag inte ska rida, utan bara titta på, så kom jag upp nu till Lunchen.

Vi kommer vara här några timmar till nnan vi åker hem. (^_-)
Follow on Bloglovin


Städning

Hej hej!
Det är riktigt tråkigt väder ute idag, regn och förut åska det. Vanligtvis brukar jag tycka det är mysigt med åska, men då ska det åska på kvällen inte mitt på dan. (>.<)

Men jag har iaf fått städat mina små älsklings-marsvins burar. Jag saknar dom så mycket när jag är på dingle så får passa på att gosa med dem när jag är hemma. (^ ^)

Mitt marsvin Ludde
Ludde <3


Mitt marsvin Mulle
Mulle <3

Follow on Bloglovin


"School-scrap"

Hi!
Det är alltid lika skönt att komma hem, man blir så avslappnad och lugn. (^ ^)

Jag har suttit på rummet ett tag nu och bara lyssnat på musik och scrappat ihop en framsida till en av mina anteckningsböcker. Bara tagit det lugn med andra ord. (^_-)
Här kommer en bild på ressultatet.Vad tycker ni, duger den till skolan? (^-^)


Ha en fortsatt trevlig fredag och en god natts sömn utan veckarklockor. <3

Follow on Bloglovin


Matematik

Halloj!
Vi har haft matte idag och man kan säja att min hjärna är fortfarande kvar i "sommarlovs-läge" så det var rätt segt. Men läraren höll en repetition i början av lektionen och den var till stor hjälp för att få min hjärna att vakna och börja förstå att nu är skolan igång ingen och det är dax att börja arbeta. (^ ^)

Jag har redan slutat för dagen och väntar nu på mamma som ska komma och hämta mig, det är ju äntligen fredag! (n_n) Det ska bli riktigt roligt att visa henne rummet.

Här kommer en bild på lilla jag idag:
Men nu får jag fortsätta packa. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Home sweet home

Hello!
Vi fick läxor för första gången idag så jag har suttit nu på eftermiddagen med Eve och fått dom klara. (^ ^) Vi har även varit så duktiga och städat rummet, så nu är det rent och snyggt.

Tänkte passa på att lägga upp några bilder så ni får se hur vi bor under veckorna. (^_-)Eve kännde inte för att vara med på kort. :)Min säng omgiven av Vampire Diaries gänget, Foki och en sööt shimpans. (^ ^)Här jobbas det för fullt. ;)


Förtsa dörren till höger är toalett, andra dörren min garderob. På vänster sida är det en diskbänk. (^ ^)


Vad tycker ni? (^-^)

Follow on Bloglovin


Torsdagar = efterrätt

Hi!
Jag har precis ätit. Det är torsdag vilket innebär att det är soppa och efterrätt. Idag var det chokladpudding! (^∇^)För er som inte vet så är jag ett riktigt choklad monster, hihi.

Vi har haft svenska och ska strax ha biologi, det händer inte så mycket nu i början utan det är messt genomgångar så det är rätt kul. (^ ^)
Follow on Bloglovin


Busstationen

God morgon!
Jag sitter nu och väntar på bussen. Idag blev det att gå upo tidigt för att ta tåget till Uddevalla, och nu då buss in till Dingle. Men man kan säja att det är värt det för jag har sovit otroligt bra i min underbara säng (jag kunde sova själv den här gången efter att ha sett Paranormal activity). (^ ^)
Follow on Bloglovin


Natti

Hello!
Nu ska jag gå och krypa ner i min egna säng. Måste gå upp riktigt tidigt imorgon för att hinna till Dingle innan skolan börjar, men det är det värt för en natt hemma. (^ ^)

Sov sött! <3
Follow on Bloglovin


Hemma

Hej!
Jag sitter nu hemma, på Orust! (^ ^)  Vi slutade tidigt idag så jag tog chansen att få komma hem mitt i veckan och sova hemma i min egen säng en natt.

Jag har precis gjort negerbollar så nu blir det Paranormal Activity med mamma. (^_-) Får se om jag vågar sova ensam inatt, jag har ju sett den förut men då vågade jag inte sova själv på två nätter. Den är sååå bra! (^-^)


Solig bild från gårdagens traktor körning. (^ ^)

Follow on Bloglovin


Biologi

Hi!
Vi är ute på utflyckt med biologin till ett naturreservat. (^ ^)
Det regnar tyvärr i mellanåt, men annars är det rätt okej. Vi blev uppdelade i grupper och sen har vi fått leta reda på olika arter längs stranden här.

Men kan intr skriva mer för nu börjar det regna igen. (-.-)
Follow on Bloglovin