Snö och kallt

Hello!
Nu har jag kommit till det stadiet att jag bara vill att det ska bli vår. Annars så tycker jag det är myyysigt med snö och så men nu börjar jag bli trött på det.
Men det får gärna vara mycket snö på Julafton! ^-^ Då ska jag nämligen till Branäs med familjen, farmor och farfar och min farbror och fira jul! :) Första Julen någonsin som jag inte firar med hela släckten. Men det ska bli jätteroligt. :)

Tyvärr har jag inte hunnit "fixa" mig och ta kort på klänningen och kommer nog inte hinna med det fören till helgen. :/ Men jag lovar att det kommer bilder innan veckan är slut.

Imorgon är det ju första december. :) Är det någon mer än jag som ska kolla på Julkalendern? ^-^

Follow on Bloglovin


Sunedagen

Hejsan Svejsan!
Ja nu var det ett tag sen jag bloggade. Hoppas jag inte gjort någon besviken.

Idag var det iaf Sunedagen. :) För er som inte vet vad det är så är det en dag då man kan klä ut sig om man vill. Jag tycker det är jätteroligt och beställde för två veckor sen en klänning som jag skulle haft idag. Men den kom inte till idag så jag fick klä ut mig till Kock istället. :)
Ni kan ju gissa vad som hade kommit på posten sen när jag kom hem. Jo, klänningen jag skulle haft idag. -.- Men jag ska göra mig iårdning någon dag och ta kort så ni får se hur jag skulle sett ut. ;)

Här är bild från idag:


ni får ursäkta för den dåliga bildkvaliten. Jag har inte mitt redigeringsprogram instalerat på denna datorn. :/
Follow on Bloglovin


Vanlig dag

Hejsan svejsan!
Jag har just gjort klart läxan för dagen så nu tar jag en slapp stund vid datorn. :)

Jag hittar inget att skriva om och jag kommer inte på något heller. :/ Jag är i behov av hjälp från er läsare. Vad tycker ni att jag ska skriva om på min blogg? :P
Follow on Bloglovin


Kagamine Rin & Len

Halloj!
Förlåt för väääääldigt seeg uppdatering. :/ Jag har ingenting att skriva om just nu eftersom det ända jag gör är att gå till skolan, hem och äta och plugga. Det är ungefär det som händer under mina dagar. (Sen sitter jag förståss en stund vid datorn när jag hinner ;P)

Jag skrev ju om den nya tekniken med ljusshower från japan i förra inlägget. Då skrev jag om Hatsune Miku. När jag satt och tittade på några av hennes "uppträdande" på youtube så upptäckte jag att hon inte är den ända "ljusshows-artisten". Jag hittade t.ex. det här sööta paret som heter Kagamine Rin & Len.



Som ni kanske märker har jag fastnat helt för den här typen av shower. ^-^
Follow on Bloglovin


Hatsune Miku

Hi!
Det har kommit en ny artist i Japan som har blivit jättepopulär. Denna artist heter Hatsune Miku och existerar inte. Låter konstigt eller hur.? Men hon skapas av ljusshower! ;D
Det är riktigt häftigt. Hon har egna konserter och ska snart ut på en världsturne! ^-^
Tänk vad häftig att bara en "ljusshows-tjej" kan bli så populär.
Men kolla in denna videon så förstår ni varför ;)



Jag skulle gärna vilja gå på en av hennes konserter ^-^
Follow on Bloglovin


Kudde?

Hej Hej!
Dagen har som vanligt bestått utav skola och sen läxläsning. >.< Roligt.

Jag satt nu och kollade runt lite på nätet och hittade den här roliga kudden:




Kudden som är en fjärrkontroll. ^-^ Haha! Ricktigt sööt tycker jag. Men man får akta så man inte sommnar på den. ;P

KÄLLA

Follow on Bloglovin


Back

Halloj!
Nu har jag varit i skolan igen. Äntligen frisk. ;D 
Man kan säja att jag har en hel del att ta igen! -.- Men det är bara att kämpa på så kommer det säkert årdna sig. ^-^

Så det är vad jag har gjort efter skolan: pluggat!
Follow on Bloglovin


Fars Dag

Hi!
Först vill jag bara säja grattis till min pappa på fars dag, så:
GRATTIS PAPPA! Jag ääälskar dig!! <3
Senare så ska han få en liten överraskning. ;P

I fredags var det ju datafri dag vilket innebär ingen uppdatering. Igår så var jag iväg en sväng till göken med mamma och morfar. Jag köpte en ny spegel till mitt rum (jag holler ju på och gör om lite). Ni kommer att få se kort på rummet när det är klart. :) Jag blev iaf super nöjd med spegeln. Idag så var vi iväg till Uddevalla och där köpte jag också två nya ramar till rummet. Dom passade perfekt ihop med spegeln. ^-^ Att några sånna småsaker kan göra så mycket. Jag fick nämligen inte tappetsera om så jag började möblera om och köpa nytt överkasst, tavlor m.m. Det är som ett helt nytt rum! ;D
Follow on Bloglovin


Rush Hour

Heej på er!
Febern är nästan borta! :) Äntligen. Men har ändå haft en lugn dag på soffan igen. Idag blev det dom två första Rush hour filmerna. Dom tröttnar man aldrig på. ;P Ni som inte har sett dom tycker jag genast ska ta sig till närmaste video butik och köpa dom! ^-^ Haha!

Vad har ni gjort idag då? :P
Follow on Bloglovin


Snö

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar. Jag har varit sjuk. >.< Febern har börjat gå ner nu och jag önska man kunde säja det samma om hosstan. Så jag har legat på soffan och kollat på film dom senaste dagarna. Våran familj är inte så supermodärn att vi har en bärbar dator så jag har helt enkelt inte orkat ta mig in till datorn.

Nu har den första snön för mig kommit iår. Det var ju snöstorm här när jag var i Tunisien så det har ju redan snöat en gång. :/ Men detta var första för mig. Och det ser otroligt mysigt ut. Jag längtar efter att bli frisk och få gå ut och plumsa i den. ^-^

Vad tycker ni om snö?

Follow on Bloglovin


Sjukling

Hi!
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Som ni vet så är jag sjuk så jag har inte så mycket att berätta om. :/

Här kommer iaf dom två sissta från serien av sketcher jag har lagt upp. :)

Vad händer när en Grek hittar sin fru i sängen med någon annan?


Vad händer när en Tunisier hittar sin fru i sängen med någon annan?

Follow on Bloglovin


Natural

Halloj!
Så var det äntligen helg. :) Och jag tror att min feber har börjat gå ner. Idag fick jag ändå gå upp rätt tidigt för jag hade bokat tid för att ta bort naglarna vid 10. Så nu har jag min naturliga naglar. Fast man fick ändå ett snyggt naglack på naglarna när hon hade filat bort gelen (jag har ju haft lösnaglar i gel, som torkar och bli som plast). Jag kommer definitivt göra om det nästa sommar. :) Men man kan ju inte ha det året runt för då blir jag ruinerad. ;P

Nu väntar jag bara på att det ska komma en och titta på en av mina kaniner. ^-^ Jag holler ju på och försöker sälja flera av dom. Du kanske är intresserad? Kolla in på den provisoriska hemsidan då. ;D


Här är en av kaninerna som är tillsalu. ^-^

Follow on Bloglovin


Feber

Heej!
Det blev visst en väldigt sen uppdatering idag. :/ Jag sov rätt länge för jag har feber och har inte kunnat sova så bra inatt. Sen fungerade inte internet så jag har legat på soffan hela dagen och slappat. -.- Så jag har inte så mycket att skriva om.

Ni kan vell komma med lite roliga förslag om vad ni tycker man kan skriva om en dag som denna, där man inte har någon insperation alls? :P

Follow on Bloglovin


GratisBio

Hej igen!
Tänkte bara berätta om en sida jag nyss blev medlem i. Den heter GratisBio och där sammlar man poäng för att sen kunna få gratis biobiljetter presentkort och mycket mycket mer. Jag tycker iaf ni kan ta en titt på sidan eftersom det är 100% GRATIS!



Follow on Bloglovin


Guidad dag

God morgon!
Ush, vad jag är trött nu! Och det trista gråa vädret gör ju inte saken bättre. -.-

Ne, det blir att gå och mysa ner sig på soffan med en bra film nu. ^-^

Men först kan jag berätta om en heldag vi hade nere i Tunisien med en Svensk (!) guide (henne hittade vi inte genom apollo, som vi reste med).
Då åkte vi först till Sidi bou said. Det är en stad där alla husen är vita med blåa fönster och dörrar. Många konstnärer m.m åker dit för att få insperation och lugn och ro. Jag förstår varför för det var otroligt vackert!


Här ser man staden från håll. Växten ni ser längst fram är en alovera växt. ^-^


Bild tagen inne i Sidi bou said. <3


Så här ser dom flesta dörrarna ut i Tunisien (kan ha andra färger). Denna är ju självklart blå eftersom kortet är taget inne i Sidi bou said. Ni ser kanske att det finns två stora dörrar och en liten. Det beror på att här bor det en mamma, pappa och ett barn. Om dom får ett barn till så sätter dom in ännu en dörr (fråga mig inte hur dom gör med tredje barnet ;P)


Efter Sidi bou said åkte vi vidare till Carthage. Det är ruiner ifrån romartiden. Det var väldigt häftigt att dom hade lyckats bevara allt så bra. Vi var också vid Carthages gammla "badplatts". När Marie (guiden) berättade om "badplattsen" så beskriver hon det som ett spa. Dit åkte alltså dom som behövde vila upp sig. Dom bodde där och badade och tog det lugnt. ^-^



Första plattsen vi var på i Carthage. :)


Jag bredvid en gammal, hög pelare :)


Pärlor ifrån rommartiden ;O


Dom hade tillochmed hittat en gammal tärning! ;D


Här är jag vid en fontän som fortfarande fungerar ;P


Här är "badplattsen". Ena hållet fick vi inte ta kort åt för i bakgrunden där låg president palatset. Om jag hade tagit kort på det så kunde poliserna ta min kamera. Man fick inte ta kort på poliserna häller. Väldigt stränga regler så man fick lov att vara försiktig.


När vi hade sett allt historiskt så åkte vi till huvudstaden Tunis och gick inne i däras torg. Det var mycket trängsel och många försäljare som drar i en så jag kunde inte ta kort där.

Det var en väldigt rolig dag och det var skönt med en svensk guide. :)
Follow on Bloglovin