Förlåt, Förlåt FÖRLÅT!

Hej alla läsare!
Först måste jag bara be om ursäkt för den ur usla uppdaterningen. :( Det har hänt så mkt dom senaste dagarna.

I Onsdags så hände det som inte får hända.
Dagen började bra med att jag, mamma, Erik och Elias åkte först till Göksäter och sen vidare till Torp. :P Jag köpte nya skor och lite små saker.
Senare när vi var hemma och precis hade ätit så sa vi att jag och mamma tar en promenad med hundarna så sätter vi på kaffe när vi kommer hem och kollar på en film. Det blev inte direkt efter promenaden utan mkt senare än vi hade tänkt oss.
Vi gick den vanliga rundan som vi alltid gör med hundarna, och när vi nästan var framme där vi brukar vända så kommer en stor rottweiler springandes lös rakt imot oss. Mamma ger mig hundarna och säjer åt mig att börja gå hem medans hon försöker stoppa rottweilern. Det går inte så bra eftersom den hade en glatt päls och inget halsband. Jag kommer inte så långt heller för Alfred bara drar och vill skydda mig, mamma och Maggda. Så det slutar med att Alfred och rottweilern ryker ihop. Det var fruktansvärt. Jag trodde Alfred skulle dö. :'( Det såg värkligen ut så. Ägaren kommer ju såklart springandes så mamma och hon försöker dra isär hundarna, men det går ju inte för rottweilern vill inte släppa taget om Alfred vad man än gör. Dom försöker till och med bända upp munnen på rottweilern. Tillslut på något mirakulöst sätt så får dom isär hundarna. Då ropar mamma på mig att jag måste ringa pappa för hon har blivit biten i armen av rottweilern och hon blör jättemkt. Så pappa får komma och köra hem oss där mamma ringer vetrinären och dom säjer att vi ska avakta och se, om Alfred blir dålig så får vi komma in med honom (än så länge så hade han sår i båda öronen och i nacken, men såg inte ut att ha så jätteont.) Sen kör pappa mamma direkt till vårdcentralen. Hon fick en stelkrampspruta och stora plåster på armen och ena fingret.
Men vi fikade faktisgt senare på kvällen och ingen kände för att gå och lägga sig så vi satte på en film också.
Vill aldrig vara med om något så hemskt igen. Kommer inte våga gå dit upp på länge. Ägaren prata om att hon kanske kommer att avliva rottweilern, som inte är renrasig utan en blandning mellan rottweiler och doberman. >.<
Alfred mår bra nu. Dom två första dagarna fick han smärtstillande. Sen igår så kunde vi raka av pälsen och se hur såren såg ut. Dom ser ut att läka ihop bra. :)

Sen i Torsdags så cyklade jag med min kompis Mubera. Vi cyklade ungerfär 1 mil. Benen kändes som gele efteråt, men det var kul ändå. ^^,

I Fredags så packade jag mest för sen åkte vi iväg till Ulvacupen. Det är en fotbollscup som Erik var med i. Man sover över där antingen från fredag-söndag eller lördag-söndag. Så vi kom alltså hem i söndags. Det gick tyvärr inte så bra för Erik, så vi fick åka hem rätt tidigt.

Så har dom senaste dagarna sätt ut för mig.

Kram på er <3


Blandningen:

en rottweiler
Rottweiler     


              

en doberman
Doberman

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback